Dodaj do ulubionych

Podziękowanie

IP: *.pragapld.waw.pl 24.11.10, 16:35
W niedzielnych wyborach do Rady Dzielnicy Praga Południe otrzymałem 2831 głosów - najwięcej ze wszystkich kandydatów. Serdecznie dziekuję, za to poparcie i obiecuję, że zrobię wszystko, by nie zawieść Państwa oczekiwań.

Adam Grzegrzółka
Obserwuj wątek
    • w_v_w Re: Podziękowanie 24.11.10, 16:43
      To rozumiem, gratulacje!!!

Jako Wawerka, troszkę zazdroszczę Pradze Płd.

Pozdrawiam
      Wawerka
      • Gość: z wawra Re: Podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 19:04
        Kochanie, nie zazdrość tylko już pracuj nad podobnym wynikiem za 4 lata.
        Udało się p. Pinokio i Tobie się uda:)
        • Gość: Wawerka Chyba nie wiesz o czym mówisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:58
          Pinokio przepadł z kretesem :D

Wawerka
    • Gość: nowa Re: Podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:44
      Serdecznie gratuluję,życzę wielu sukcesów i wytrwałości.
      Trzymam za Pana kciuki.
    • marbor1 Re: Podziękowanie 24.11.10, 18:27
      Jako prażanka Południowa, również składam gratulacje i życzę samych sukcesów.
    • Gość: ? za co niby? IP: *.chello.pl 24.11.10, 19:27
      • Gość: monia81 Re: za co niby? IP: *.home.aster.pl 24.11.10, 19:49
        Ja również gratuluje :)
        Mam nadzieje że bedzie nam Pan pomagal tak jak do tej pory :)
        Pozdrawiam!
    • Gość: a Re: Podziękowanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 19:48
      Gratuluję!
      Czy możemy liczyć na relacje, jak też Panu idzie "niezawodzenie" naszych oczekiwań?
      • Gość: gość Re: Podziękowanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 21:28
        Witam ciekawe czy ten Pan sobie zasłużył na tyle głosów , chyba tym że rozpatrywał korespondencję kierowaną do burmistrza i w jego imieniu decydował o sprawach mieszkańców .Kolejne cztery latka cieplutkiej posadki i następne wybory , może pochwali się Pan swoimi dokonaniami na forum
        • Gość: tia Re: Podziękowanie IP: *.aster.pl 24.11.10, 22:39
          Akurat p. Adam dbał o wrażenie, ze dużo robi dla naszej dzielnicy (w przeciwieństwie do swego pryncypała, którego nazwisko pewnie nawet mało kto pamięta). A że to były rzeczy trzeciorzędne, cóż... Taki miał zakres obowiązków w zarządzie.
          Osobiście nie mam nic przeciwko temu aby p. Adam został teraz głównym burgermajsterem. Tylko niech pamięta, że internauci nie wybaczą mu ewentualnego obniżenia aktywności forumowo-facebookowej po wyborach.
          Powodzenia!
          • Gość: MB Tomasz Kucharski zdobył prawie 25 tys. głosów do IP: 89.76.151.* 25.11.10, 06:32
            Sejmiku Maz. co jest rekordem po tej stronie Wisły, a czy pan Gżegżółka skończył już w wieku 31 lat jakąś uczelnie, czy nadal jest tylko ex-piskorczykiem???
            • Gość: bez Re: Tomasz Kucharski zdobył prawie 25 tys. głosów IP: *.studio / 192.168.0.* 29.11.10, 12:08
              Całe szczęście, że tego aparata Kucharskiegi nie będzie juz na Grochowie!
        • rosada Re: Podziękowanie 24.11.10, 22:55
          Po pierwsze - fajnie, że p. Adam Grzegrzółka podziękował Interautom. Tym bardziej, że pojawiał się czasami na forum pod własnym imieniem i nazwiskiem. Uważam, że proste słowo "dziękuję" należy się wszystkim wyborcom od wszystkich kandydatów (chyba, że ktoś nula dostał).
          Po drugie - do trzech Gości ;) - "za co ?" i czy "zasłużył na tyle głosów"... Myślę, że za aktywność i realizację zaplanowanych projektów (choć wg mnie nie wszystkie się udały). Zapewne, część z tych głosów było efektem głosowania "na jedynkę", ale nie można zaprzeczyć, że samorządowiec Adam Grzegrzółka był w tej kadencji bardzo aktywny. I, wg mnie, akurat w tym przypadku nie chodzi o "cieplutką posadkę".
          • Gość: pralinka Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 12:43
            i prośba do zorientowanych o analizę składu, kto został, kto wypadł, czy są jakieś nówki, kto miał oszałamiający wynik, czego możemy się spodziewać w najbliższych latach.
    • maciej508 Re: Podziękowanie 25.11.10, 06:49
      Przyjełem podziękowanie było mi miło bo głosowałem jako jeden z 2831 osób.Dziękuje.
    • Gość: ... Re: Podziękowanie IP: 81.219.13.* 25.11.10, 11:20
      a kto to jest?
    • Gość: fikka Re: Podziękowanie IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 13:33
      Gratuluję :) Tez dołozyłam swój głosik.
    • palker Re: Podziękowanie 25.11.10, 21:28
      P.Adamie - dziękuję, gratuluję i jak najserdeczniej zapraszam do burmistrzowania na Targówek. Teren bardzo wdzięczny, jako pole do popisu, bo przez dwie ostatnie kadencje niczego sensownego tu nie zrobiono a ostatnia kadencja to już kompletna porażka minionego 20-lecia.
      :-)
      • w_v_w Re: Podziękowanie 25.11.10, 21:40
        Witaj palker :)

Ty również chciałbyś tego "piskorczyka", niesamowite :)

Pozdrawiam
        Wawerka
        • palker Re: Podziękowanie 25.11.10, 22:05
          Witaj Wawerko:-)
          Możesz to potraktować, jako oznakę mojej desperacji w depresji, do której doprowadził mnie samorząd targówkowy :D Jak wiesz, nic co prawobrzeżne nie jest mi obojętne i chyba przyznasz, że to co udało się zrobić na Pradze Południe, trochę odstaje od prawobrzeżnego marazmu i na tle fagasostwa i pozoranctwa takiej Pragi Północ, Wawra czy Targówka wygląda (jak na prawy brzeg) nieźle :-)
          pozdrawiam
          palker/postkeeper/wawafoto
          • w_v_w Re: Podziękowanie 25.11.10, 23:29
            Mam podobne odczucia, ale bez desperacji ;)
            p.s
            Wpadąłm do galerii, bardzo spodobało mi się:[...] awangarda prowincji z prowincji...
            Pozdrawiam
            Wawerka
      • Gość: gizmo Re: Podziękowanie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 22:54
        E tam, zawsze mogło być gorzej.
    • Gość: a Re: Podziękowanie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 21:12
      Pan G. uaktywni się na forum dopiero przed kolejnymi wyborami. Teraz ma ważniejsze sprawy ;)
      • Gość: Adam Grzegrzółka aktywność na forum i inne wątki IP: *.pragapld.waw.pl 29.11.10, 12:39
        Na to forum staram się zaglądać regularnie od ok. 3 lat, co można stwierdzić analizujac moje wpisy. Zamierzam nadal, od czasu do czasu cos tutaj napisać.

Ponieważ w dwóch postach pojawiły się pytania o to co do tej pory zrobiłem, o moje wykształcenie itp., odsyłam do mojej strony www.adam.waw.pl - sądzę, że nie ma potrzeby żebym przepisywał ją na forum. :)

pozdrawiam
        Adam Grzegrzółka
        www.adam.waw.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka