Gość: OLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 15:19 TAKIE GO FORUM NUDNEGO TO CHYBA W CALEJ GW NIE MA ISTNA TRUPIARNIA BEZNADZIEJNE PISZA ZOMBI HUEHUEHUE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Milo nam bylo pana poznac... 25.04.04, 22:48 To forum - jak i inne dzielnicowe - poswiecone jest glownie tematyce dzielnicowej. Nie ma tu obelg, srania-w-banie, pogaduszek u cioci Frani, eksplozji mozgu frustratow. To cie moze rozczarowac. Taka mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Milo nam bylo pana poznac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:07 SZCZEGOLNIE TWOJE WYPOWIDZI NA INNYCH FORACH ROWNIEZ, JESTES JEDNYM Z ZOMBI- FRUSTRAT ROZCZAROWUJESZ GLOWNIE TY Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Milo nam bylo pana poznac... 26.04.04, 17:13 Pokaz mi tego lobuza ktory zmusza cie do czytania moich postow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA IP: *.chello.pl 26.04.04, 19:57 OLO. Może to nie jest dobry adres dla ciebie. Ciekawe, jakie forum uznajesz za interesujące i na poziomie, który ci odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA 26.04.04, 20:58 Ciekawe,że Ola ciągnie do "trupiarni" ?? Olo nekro..... coś tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:05 TE WATKI TO RACZEJ JAK SPAMY HUHUHUHUE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi To takie proste IP: *.chello.pl 30.04.04, 18:37 Olo, nekrofilu. Idź się bawić gdzieś indziej, skoro tutaj ci się nie podoba. To takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: To takie proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 19:20 jak na prawdziwego nekrofila przystało zagladam popatrzec na trupy i chyba tylko na mnie mozecie liczyc huhehuehuehue Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA 02.05.04, 18:37 olo masz racje, zdechło, szkoda teraz to wyglada jak blog:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megaloman Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:28 jakies megalomanskie wypociny nawiedzonych panienek z pragi i okolic pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA 06.05.04, 21:34 Z Pragi! To skandal! To powinno byc zabronione! Przynajmniej na tym forum! PS. Chlopcze, chcesz, przesle ci kilka hasel do wlasciwych stron, nie starczy ci rak do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megaloman Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 06:53 to co piszesz, zalosne doprawdy, kazde forum zaifekowane niechem, daj sobie spokoj, wystarczy tych twoich postow,ktore omijam szerokim lukiem, tego wypowiadania sie w kazdej sprawie, nie dostrzegasz, ze czas twoj minal? Cynizm to tylko namiastka inteligencji zrozum to wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netgatyw NIESTETY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:53 Masz dużo racji. Wystarczy zobaczyć wątki w stylu ...zdarzeło się dzisiaj...cd... Można odnieść wrażenie, że koresponduje klub podstarzałych ekshibicjonistów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binjo Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:03 nio szkoda gadac ruch jak cholera a dyskusje zazarte po kilka postow buehbuhehe jak warszafce ajbo wesolej:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: TO FORUM TO TRUPIARNIA 07.05.04, 20:13 Rajcuje Ciebie "trupiarnia"?,a jak masz za mały ruch, to przenies się na swe rodzinne strony. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16605 Tam się wyżyjesz:)))) ps Z Wawra spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Chlopcy/dziewczeta... 07.05.04, 20:24 ...wiadomo ktorzy. Do raczki dildosy albo po prostu uruchamiacie lapki - i do roboty. 1. wy macie radoche i spelnienie marzen; 2. pralnia zarabia; 3. zmniejsza sie szansa ze takie gowno jak wy sie powieli. PS. Czyj czas minal to osadzi przyszlosc, bo przeszlosc w mojej i twojej sprawie wypowiedziala sie az nadto dobitnie. PS2. Cieszy mnie wasza duza merytoryczna aktywnosc na forum "Praga Pld., Wawer". PS3. Zawsze jest taka mozliwosc ze nie umiecie czytac. Ale kto w takim razie za was pisze? Odpowiedz Link Zgłoś