Gość: jas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 18:27 Gdzie na Gocławiu jest dobry męski fryzjer ? Mam już dość osób które powinny owce strzyc a nie ludzi ( nie mam nic do owiec). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 11:31 Salon Lotos Garibaldiego 4 P.Dorota fryzjer męski polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKS fan Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.02.14, 16:57 Napewno nie w salonie IKS na B. Komorowsiego - masakra nie polecam, drożyzna i słabo nie tylko jeśli chodzi o strzyżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 10:28 A konkretnie w którym miejscu na Bora-Komorowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Fryzjer na Gocławiu 17.02.14, 11:44 A jak dla mnie właśnie salon Iks jest super. Ale może nie wszystkie fryzjerki są dobre, ja chodzę do jednej i ona strzyże genialnie. Mam krótkie włosy a babka potrafi je naprawdę dobrze obciąć, jest dokładna, nie spieszy się i zawsze wychodzę od niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 12:43 Witam Wszystkich! Ja polecam Salon Fryzjerski na ul.Jubilerskiej CH REal :) chodze tam od 10 lat jestem klientem Pana Michała ( Pan Michał jest fryzjerem TYlko męskim) i jestem bardzo zadowolony zawsze! moja Żona również chodzi do Pań Fryzjerek ale niestety nie pamietam imion :) Jeszcze dodatkowym plusem jest remont salonu... Wszystko nowe... elegancko i bardzo miło :) no i z miejscem parkingowym nigdy nie ma problemu bo to CH :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.14, 16:05 Pół roku chodzę do Czarka - salon magiczne nożyczki przy Fieldorfa. Fryzjer z doświadczeniem i dobrym podejściem. Byłam u kilku fryzjerów w okolicy, akurat u niego koloryzacja i ścięcie na wysokim poziomie. W salonie panuje fajna atmosfera co zachęca mnie do powrotów. Polecam dla osób wymagających Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka166 Re: Fryzjer na Gocławiu 23.06.15, 19:37 Salon super!!! Fryzjerstwo i doradztwo jest naprawdę na wysokim poziomie a co najważniejsze są w stanie zostać po godzinach pracy żeby przyjąć nigdy mnie nikt nie odesłał a wręcz przeciwnie zawsze oddzwaniają Super!!! niby za to się płaci ale pierwszy raz się z tym spotkałam dlatego chodzę tam już z 6 miesięcy na koloryzacje do Cezarego - chłopak super wie co mówi a jak coś źle myślę to wyprowadzi z błędu - nigdy nie wyszło tylko dobrze zawsze było SUPERRRRRR dlatego z czystym sumieniem polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skowron Re: Fryzjer na Gocławiu IP: *.google.com 09.05.16, 18:08 TYLKO NIE IKS ptzy Bora Komorowskiego.ZNISZCZONO MI WLOSY!!!! P. Karina z naturalnych brazowych wlosow zrobila mi niedotleniony rudy. Wygladam jak po nie udanym rozjasnianiu. A obsluga oczywiscie nie pczuwa sie do odpowiedzialnosci za zniszczone wlosy. Jestem zrozpaczona. Prestizowy to on tylko z nazwy. Porazka. Zniszczono mi wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś