Dodaj do ulubionych

hotel dla dużych psów

IP: 80.50.91.* 29.05.13, 12:48
witam serdecznie, kto zna i może polecić hotel dla dużego psa (bernardyn) po "naszej" stronie wisły? Większość hoteli jakie znalazłem oferuje psom wybieg w ciągu dnia, na noc idą do kojców. Niestety mój benek nie toleruje innych psów, szukam hotelu gdzie będzie cały czas w dużym kojcu lub indywidualnym wybiegu. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: harfa Re: hotel dla dużych psów IP: *.dynamic.lte.plus.pl 29.05.13, 21:19
      Jeżeli mogę Ci doradzić to nie zostawiaj swojego psiaka w takim miejscu.
      Ja popełniłam kiedyś ten błąd i bardzo żałuję. Wyjeżdżałam na wakacje i nie miałam go z kim zostawić. Obiecywali super warunki i podobno psy lubiły tam wracać. Tymczasem mój tez nie tolerował innych psów i na wstępie spuścił łomot jamnikowi więc go odseparowali wywożąc do znajomego w odludne miejsce (o czym dowiedziałam się po powrocie). Pies był tak zestresowany bo przecież nie rozumiał o co chodzi czuł się porzucony i w ogóle nie wychodził z kojca i sikał na swój koc. Odebrałam go chorego - nerki i wylęknionego. Od tamtej pory zaczęły się z nim problemy zdrowotne. Już go z nami nie ma bo to było dawno temu, ale obiecałam sobie, że w życiu nie oddam psa na przechowanie do obcych, muszę tak zorganizować wszystko aby był on u siebie w domu.
      • Gość: tomek256 Re: hotel dla dużych psów IP: 80.50.91.* 04.06.13, 08:50
        oczywiście, dziękuję za cenne rady, wierz mi, jeśli nie będę musiał to tego nie zrobię. Jednak chciałbym w sytuacji awaryjnej mieć rozeznanie gdzie na Wawrze mogę zostawić psa na kilka dni. Czy więc ktoś może coś polecić?
        • wajego "Na" Wawrze 04.06.13, 08:52
          I wszystko jasne...
    • brzuchalek Re: hotel dla dużych psów 06.06.13, 23:33
      A ja często zostawiam psy w hotelu, bo po prostu musze. Doswiadczenia mam z tym różne, ale znalazlam hotel, z ktorego jestem zadowolona i z niego korzystam. Co ciekawe, nigdy tam nie bylam, psy sa zabierane i odwozone. Wracaja w bardzo dobrym stanie, powiedzialabym, ze są w lepszej formie niz w domu, bo wracaja jakby chudsze, co akurat jest dobre, bo u mnie sa chyba troche za grube. Psy bardzo lubią wlascicieli hotelu, ktorzy po nie przyjezdzaja, bardzo ciesza sie na ich widok i to w zasadzie jest dla mnie wystarczajaca rekomendacja. Poza tym jeden z moich psów, ktory w domu rzuca sie na inne psy, wraca stamtąd jakby bardziej zsocjalizowany. Jeżdzą tam od kilku lat. Hotel jest w Gęsiance, za Halinowem. Ja w kazdym razie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka