kris142 02.02.05, 22:53 Jakie macie opinie na temat tej instytucji.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana16 Re: Sąsiedztwo Zajezdni 03.02.05, 13:53 Mi zajezdnia w zaden sposob nie przeszkadza jezeli ci o to chodzi. Paru moich znajomych pracujetam tzn:sa kierowcami w ZTM wiec nie narzekaja bo maja blisko do pracy. Mozesz troche sprecyzowac o co ci chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
sobylmine Re: Sąsiedztwo Zajezdni 03.02.05, 21:24 dla mnie bomba, bo jak nawet jedzie autobus ze znaczkiem 'zjazd do zajezdni' to i tak mogę wsiadać. pozatym to bardzo klimatyczne miejsce i wcale nie obskurne. i daje to dużo różnych autbusów niedaleko na róznych przystankach, co tez jest bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_72 Re: Sąsiedztwo Zajezdni 06.03.05, 11:33 Włąśnie - zjazdy do zajezdni. Ileż to razy tak się wracało i ciutkę tylko na piechotkę! A poza tym - co, o smród chodzi niby? Spaliny? Przecież to Warszawa. Hałasu nie ma związanego z zajezdnią. Teraz mieszkam przy Wiatracznej i tu dopiero jest hałas! A to "tylko" rondo i tramwaje, karetki na Szaserów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_b3 Re: Sąsiedztwo Zajezdni 25.09.05, 21:59 Jestem miłośnikiem Warszawskiej Komunikacji Miejskiej i R-10 jest jedną z moich dwóch ulubionych zajezdni. Najbardziej lubię R-7 Woronicza. Natomiast R-10 ma świetny i dobrze utrzymany tabor. Jest główną zajezdnią po stronie praskiej i wielu kierowców uważa ją za najlepszą. A przy okazji dodam, że ok. tygodnia temu, nazwy wszystkich zajezdni zostały zmienione. R-10 Ostrobramska to teraz PP-3 Ostrobramska, natomiast T-10 Ostrobramska, to obecnie TE-3 Ostrobramska. Odpowiedz Link Zgłoś