conena 18.09.09, 11:01 ale z drugiej strony, znowu ja... wróciłam z wczasów, szczaskana na heban i nie chce mi pracować. jak dobrze, że jest forum;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Znowu Wy!!! 18.09.09, 11:53 conena napisała: > nie chce mi pracować. Wcale się nie dziwię!:) > jak dobrze, że jest forum To fakt. Ale jeszcze lepsza jest perspektywa zbliżającego się wielkim krokami weekendu. ;) Odpowiedz Link
conena Re: Znowu Wy!!! 19.09.09, 12:23 za krótko:-( ale fajowo na maksa, jak to na hany-munie zwykle bywa;-)) tak o było: ta żółta plamka to ja. Odpowiedz Link
wilowka Re: Znowu Wy!!! 19.09.09, 12:26 A to, co przed hanymunem było już opowiadałaś? Hę? :> :) Jeśli tak, a przegapiłam, bo ma swoim hanymunie byłam, to poproszę o szczegóły :) Odpowiedz Link
conena Re: Znowu Wy!!! 19.09.09, 12:37 nie opowiadałam, bo się zawstydziłam, ale było tak: wszystko się udało, minęło błyskawicznie, aż mi trochę szkoda, że tak szybko;-) a Tobie jak się żyje w podstawowej komórce społecznej? :-) Odpowiedz Link
conena Re: Znowu Wy!!! 19.09.09, 12:38 aha, i nie mów mojemu mężu, że takie zdjęcie tutej wkleiłam, bo zamordowałby mnie i owdowiał. Odpowiedz Link
wilowka Re: Znowu Wy!!! 19.09.09, 14:46 AAA bosko! :) W sensie zdjęcie. Jak się męża nie boisz to mi machnij kilka na mejla, ja chętnie spojrzę po cichutku :) No i wiesz, ja, jako staaara mężatka generalnie ... no generalnie polecam tę instytucję :) Odpowiedz Link
conena Re: Znowu Wy!!! 01.10.09, 11:15 boję się męża na maksa, ale wysłałam Ci, już taka ze mnie ryzykantka:-) Odpowiedz Link