Dodaj do ulubionych

LECZNICA DLA ZWIERZĄT

IP: 195.117.255.* 08.03.05, 15:20
Czy na Grochowskiej jest jeszcze jakas lecznica dla zwierząt, czy w dawnym
Instytucie Weterynarii nie ma juz lekarza? A może jest jakis w okolicach
Gocławka. Mieszkam w Rembertowie i szukam lecznicy ale takiej z USG i RTG.
Może znacie cos w okolicach Wesołej?
Obserwuj wątek
    • Gość: lara Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:24
      Wejdz na stronke
      free.of.pl/l/lecznica/. Pozdrawiam
      • Gość: fargo Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT IP: 195.117.255.* 09.03.05, 09:41
        Ale ta lecznica już tak sie reklamuje że rzygać się chce, teraz znowu, ja
        napisałam wyraźnie gdzie szukam lecznicy, odnosze wrażenie że jakbym napsała że
        szukam lecznicy dobrej na Żoliborzu tez bym dostała ten adres. :)
        • Gość: lara Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:09
          Mylisz sie, nie lecznica sie reklamuje, ale ja ją ci polecilam, bo przeczytalam
          na jej stronce, ze tam jest pelna diagnostyka, a pomyslalam ze jest dosc
          blisko. Niestety Grochow, Goclaw i Goclawek ubogie sa w lecznice, gdzie mozna
          szybko zdiagnozowac chorobe na dobrym sprzecie, choc gabinetow tu cala kupa. No
          i zeby jeszcze bylo czynne w weekendy. Ale moge ci jeszcze polecic swietne USG.
          Robi je dr Marcinski (kraza o nim opinie, ze jest w tym najlepszy)w lecznicy na
          Uminskiego (czy maja tam RTG, nie wiem). Tez nie jest daleko od Rembertowa. A
          calodobowo pracuje Elwet, niestety, nie na Grochowie, a na Mokotowie. Na
          szczescie nie tak daleko, trzeba przeleciec przez most Siekierkowski. Warto,
          jak sie cos dzieje ze zwierzakiem, bo tam na pewno jest i USG, i RTG. Znajomym
          uratowali tam psiaka, jak polknal pilke. Zajrzyj www.elwet.pl. Co do Zoliborza,
          moge ci polecic calodobowa lecznice na Schroegera (wejscie od Platniczej).
          • Gość: fargo Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT IP: 195.117.255.* 10.03.05, 09:01
            Piękne dzięki, za pomoc lara.
            Na pewno skorzystam w razie potrzeby.
    • Gość: aka Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT IP: *.stacje.agora.pl 17.03.05, 17:47
      A ja polecam lecznice FELIS na Osieckiej (niedaleko ronda Wiatraczna) Tamte
      Panie naprawdę maja serce do zwierząt. Poza tym można zrobić sporo badań a
      lecznica działa także w niedzielę.
      www.felis.waw.pl/
      • bebiak Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT 18.03.05, 17:31
        Cześć,
        ja jestem zadowolona od kilku lat z całodobowej lecznicy na rogu Igańskiej i
        Białowieskiej (wejście w zasadzie od Białowieskiej). To Grochów (tak na wszelki
        wypadek). Jeśli lekarz uznaje, że konieczny jest poważniejszy zabieg to kieruje
        na Gocław (ech, nie pamiętam ulicy - jak znajdę to doniosę). Obie prowadzą ci
        sami właściciele, ale ta na Gocławiu jest znacznie większa i wyposażona w
        specjalistyczny sprzęt (jaki? w szczegółach trudno mi powiedzieć, bo nie
        bardzo znam się na tym). Ta na Gocławiu na pewno pracuje w niedziele (mój psiak
        właśnie w którąś niedzielę miał tam zabieg), ale czy jest całodobowa również?
        Nie wiem.
        Pozdrowienia. B.
        • bebiak Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT 19.03.05, 00:48
          Znalazłam namiar na tę drugą: ul. Tatarkiewicza, tlf. 672-04-40.
          Podam też na Igańską/Białowieską: 810-85-23 (może komuś się przyda).
          Pzdr. B.
          • jaketi Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT 20.03.05, 18:44
            Jezeli chodzi o wykonanie badań dodatkowych na miejscu!!! (USG, RTG) to z tego
            co wiem: ul. Umińskiego 11a (gocław)mozna zrobić USG (dr. Marciński),
            ul.Międzyborska "TYGRYSEK"- RTG, ul.Tatarkiewicza (gocław, filia wczesniej
            opisywanej lecznicy na Igańskiej)-USG, RTG (całodobowo), chyba ul. 27-ego
            Grudnia (przy trakcie lubelskim) RTG
            • magda_swirkula Re: LECZNICA DLA ZWIERZĄT 29.03.05, 13:14
              jeżeli chodzi o USG to zdecydowanie polecam dr Piotra Marcińskiego - jest
              bardzo dokładny, solidny i ma podejście do zwierzaków - przyjmuje na pewno w
              lecznicy na ul. Umińskiego, a czy gdzieś jeszcze - nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka