Gość: DESPERATKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:03 SZUKAM DOBREGO PRZEDSZKOLA NA GROCHOWIE POMOCYYYYY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: PRZEDSZKOLE IP: *.chello.pl 14.03.05, 07:52 Bardzo dobre przedszkole na Jarocińskiej, prawie na rogu Tarnowieckiej. W starej willi, z ogrodem, prawdziwe cegły i klepka na podłodze. Chodziło tam dwoje moicg dzieci i jestem bardzo zadowolona. Żadnych kłopotów z personelem, po prostu miło i normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowoleni rodzice Re: PRZEDSZKOLE IP: *.inpoland.pl 14.03.05, 18:43 Zgadzamy się z opinią ,,mamy" na temat Przedszkola Nr 51- to wspaniałe przedszkole- polecamy.Nasze dzieci bardzo dobrze czują sie w przedszkolu.miłe,usmiechnięte panie,dużo się tutaj dzieje,nawet mamy tutaj organizowane warsztaty umiejętności wychowawczych dla rodziców. Smaczne, domowe jedzenie, wszystko jest super na "6" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: PRZEDSZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:32 Przedszkole Nr 51- na ul.Chrzanowskiego - bliżej ul. Wiatracznej- polecam .Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego przedszkola pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: PRZEDSZKOLE 15.03.05, 11:13 Grochow jest duzy... Ja polecam dwa publiczne. 1. Nr 89, Kobielska/Apteczna. 50 lat tradycji, nagrody i puchary sie nie mieszcza. Corka jest zachwycona. 2. Szaserow, cholera wie ile, wolno stojacy budynek kolo szkoly podst. vis a vis Osiedla Mlodych. Kiedys mialo slaba opinie, rok temu zmienila sie p. dyrektor. Jest super, corka chodzila jako pierwszak w zeszlym roku i tak by zostalo, gdyby nie odleglosc. Oba polecam z czystym sumieniem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kina74 Re: PRZEDSZKOLE 17.03.05, 08:58 przedszkole nr 57 na ul. Pustelnickiej. SUPER!!!! Nie mogłam swojego dziecka wyciągnąć stamtąd przed 16,30. Zawsze było: mamo za wcześnie... Jak chcesz to na priv podam Ci nazwisko takiej pani, jakiej nie ma w całej Warszawie. I nie mówię bezpodstawnie, dwa lata temu wygrała konkurs na najmilszą przedszkolankę. Ona kocha dzieci a dzieci ją. Jedzenie dobre, warunki też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzec1 Re: PRZEDSZKOLE 17.03.05, 16:02 moja corka chodzi tez na Szaserow (nie pamietam nr przedszkola) dokladny adres : Szaserow 118A, to takie "schowane " za 4-pietrowym blokiem przedszkole. Bardzo polecam, jest super. Fajna pani dyr,panie przedszkolanki traktuja dzieciaki powaznie i z sercem. Bardzo przyjazne miejsce, domowa atmosfera. Piekny ogrodek. Wiem ze jeszcze przyjmuja zapisy, sama niedawno skladalam karte. Jakbys chciala jeszcze o cos zapytac - mailuj : Kasia.Tuleja@mtv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: PRZEDSZKOLE 18.03.05, 08:19 To przedszkole na Osiedlu Szklanych Domow. Ja pisalem o tym tuz przy Szaserow. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PRZEDSZKOLE IP: 193.41.113.* 18.03.05, 12:11 Złozyłem papiery dotyczące mojego synka do wspomnianego przedszkola na Szaserów bo słyszałem dobre opinie od rodziców, chociaż będę musiał dziecko dowozić z Wawra. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: PRZEDSZKOLE 18.03.05, 12:26 Do ktorego "wspomnianego"? Bo tak w ogole na Szaserow sa trzy przedszkola...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: PRZEDSZKOLE IP: *.foras.pl / 217.153.35.* 04.05.05, 13:04 przedszkole na Szaserów to w głębi osiedla, rok temu zmieniła się dyrektorka, może teraz jest lepiej, ale jeszcze trzy cztery lata temu dzieci w jednej z grup dostawały histerii na widok swojej wychowawczyni. Niestety nie można dziecku kazać cały dzień rysować i trzymać się z daleka od zabawek. Wychowawczyni starsza Pani z widocznymi brakami w wykształceniu, unikała ruchu i stosowała bardzo prosta zasadę wychowawczą - Krzyk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: PRZEDSZKOLE 04.05.05, 13:12 Po 1 termin zglaszania dzieci juz minal:(( Po 2 bylo na ten temat kilka watkow i to calkiem niedawno. Uzyj wyszukiwarki, nie bede sie powtarzac:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś