Dodaj do ulubionych

Zakupy w Globi !! wrrr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:42
Sam sklep jest moze byc ale jak sie przejdzie na dział wedliny to juz nie jest
tak oki. Otoz jest tam zasada wciskania skrawakow miedzy pokrojonymi
wędlinami. Uwazam to za bszczelnosc bo z jakiej racji mam dostawac skrwki w
cenie pełnowartosciowej wędliny. I jeszcze jedno sprzedawcy tłumacza sie tym
,, A kto to zje ??,, Cholera mnie to nie interesuje. Z reszat jak chce sobie
kupic skrawki to kupie ale za 5zł a nie w cenie wiedline ze skarwkami za 25zł
Obserwuj wątek
    • konrad.boryczko Re: Zakupy w Globi !! wrrr 17.03.05, 09:51
      Globi na Abrahama? Uwazam, ze ten kretyn ktory projektowal ten sklep musial byc
      przy robocie zdrowo pijany. Stworzyl najglupszy rozklad sklepu jaki
      kiedykolwiek widzialem. Tak niefunkcjonalne nie jest nawet toi toi. I te tlumy,
      ktore nie maja jak sie ustawic. Brrrrrrrrrrrrrr. Z daleka.
    • Gość: agagaga Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:59
      Ten sklep jak został postawiony w latach 80 tak stoi do dzis zmieniały sie tylko
      nazwy sklepu. I mam wrazenie ze ekspedientki z tamjtej epoki pozostały
      (oczywiscie niektore )
      • konrad.boryczko Re: Zakupy w Globi !! wrrr 17.03.05, 10:02
        Barak niech sobie stoi. Natomiast regaly wewnatrz poprzestawiac to zadna
        sztuka. Ale po co myslec, skoro i tak klientow od metra?
        • Gość: Mat Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:07
          Taaa... widać brak prawdziwej konkurencji daje takie efekty. Oba zarzuty
          (skrawki i debilny rozkład) równie dobrze możnaby napisać o Marcpolu na Kinowej.
          • konrad.boryczko Re: Zakupy w Globi !! wrrr 17.03.05, 11:26
            Z tym, ze w MP na Kinowej uklad jest moze i bezmyslny, natomiast da sie przejsc
            i jakos go zrozumiec. Natomiast Globi to labirynt bez sensu. Aha. I jak
            zapomisz cos kupic, to zeby wrocic musisz robic akcje rodem z Ikei. Naprawde
            rzygam jak tam mnie cos podkusi zeby wejsc.
            • Gość: kiwi Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.chello.pl 17.03.05, 13:40
              W pełni podzielam opinię konrada.boryczko.Też nie lubię. To duszny koszmar,
              kompletnie bez wyobraźni i podpowiedzi jakiegokolwiek fachowca. Szkoda, bo
              można podjechać samochodem i nie trzeba dźwigać siat.
    • Gość: agagaga Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:18
      I jeszcze dodam ze jak były te duze sniegi to nikt nie odsciezał drogi do globi
      ani przed sklepem. Ludzie wydeptali drozke do sklepu!! To chyba skandal
      • Gość: Poludniowiec Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: 217.153.92.* 29.03.05, 22:05
        To fakt ze otoczenie sklepu jest tak samo malo zadbane jak wnetrze przez
        wlasciciela tego przybytku... a podobno Globi nalezy do sieci carrefoura...
        powinno im byc troche wstyd bo psuja Carrrefourowi marke. Ja tam nie chodze bo
        szlag czlowieka trafia widzac szybkosc obslugi przy kasach.
        • Gość: dillmah Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.acn.waw.pl 30.03.05, 08:33
          To najpaskudniejszy sklep w dzielnicy! Za obsluge, wieczne wrazenie kolejek i
          jakosc towaru. Wielka Sobota byla dniem reklamacji jaj i awantur z personelem.
          Grupa oszustow ktora miewa inne ceny na polkach i zdecydowanie inne na kasie i
          do niczego sie nie poczuwa...
          Autentyczny dramat. Wizyta w tym sklepie to byl przypadek - ale juz dopelnil
          kielicha goryczy i koniec z jakimkolwiek sponsorowaniem Globi!
          Unikalam i stanowczo bede unikac.
    • Gość: axys Re: Zakupy w Globi !! wrrr IP: *.aster.pl 09.04.05, 15:23
      tez uwazam ze porazka - malo towaru, dosyc drogo, i te numerki w kolejce po
      wedliny (rotlf), co zas do ustawienia regalow to tak samo jest w kazdym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka