Dodaj do ulubionych

Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ?

IP: *.product / 62.233.238.* 29.12.05, 13:27

Czy ktos z Forumowiczow moze kojarzy jak sie nazywa sala do zabaw dla dzieci
zlokalizwoana na Grochowskiej, jakos vis-a-vis Geanta ? Moze jakis namiar ktos
z Was ma ? :)

pozdrawiam

jacek
Obserwuj wątek
    • 9b9 Link 29.12.05, 13:58
      ag.bocznica.org/
      • Gość: acek do 9b9 IP: *.product / 62.233.238.* 30.12.05, 15:20

proponuje tak, otworz google, wpisz Grochowska + dla dzieci + centrum rozrywki
        czy co tam chcesz.. i napisz mi co ci wyszlo :))))

a
        • 9b9 Re: do 9b9 30.12.05, 15:27
          Wpisujac to co dales w tytule watku uzyskasz
          www.google.pl/search?q=fiku+miku+grochowska&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official
          Numer telefonu jest w pierwszym wyniku.

Jakby co krotki link.
          tiny.pl/xkvp
          Over:)))
          • Gość: acek Re: do 9b9 IP: *.product / 62.233.238.* 02.01.06, 10:32

tyle ze nie wiedzialem ze to sei anzywa fiku-miku :), w tytule watku w ciemno to
            wpisalem :).. i jaki wynik bez fiku-miku w wyszukiwarce ??? :)

wszystkiego najlepszego w nowym roku..

acek
            • 9b9 Re: do 9b9 02.01.06, 11:04
              Mogles wpisac "fiku-miku" tu, mogles i od razu w goglach. W pierwszym przypadku
              na numer telefonu (bo o kontakt Ci chodzilo) czekales osiem godzin. I
              potrzebowales kogos, kto bedzie sklonny poswiecic Ci swoj czas i zrobic Ci
              grzecznosc.
              W drugim przypadku odpowiedz uzyskalbys samodzielnie w 10 sekund.
              Wybor oczywisty:)
    • Gość: greg Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:53
      tel 600-007-204, 6120623.
      Generalnie miejsce takie sobie. bardzo malo atrakcji w porownaniu do np. sadyby
      • zenith700 Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? 30.12.05, 00:01
        A gdzie na Grochowie jest "sadyba"???
        • zarloczek Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? 30.12.05, 09:39
          chyba chodzi o centrum handlowe na sadybie
          • Gość: acek dziekuje wszystkim :) IP: *.product / 62.233.238.* 30.12.05, 15:18
    • Gość: Piotr Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? IP: *.net-serwis.pl 30.12.05, 22:09
      Zorganizowałem tam moim córkom (6 i 4 lata) urodziny. Dzieci były zachwycone imprezą. Był tort, pan przebrany za clowna i mnóstwo gier i zabaw. Cena imprezy to 18 PLN za dziecko.
      Pozdrawiam,
      Piotr
      • Gość: zibi_72 Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? IP: *.aster.pl 31.12.05, 15:52
        A moje dziecko z kolei wynudziło się tam jak mops! Zbyt mała powierzchnia, żeby
        można było coś fajnego zorganizować...

wsm.grochow.prv.pl/
        • Gość: adam_ski Re: Ktos kojarzy ??? fiku-miku dla dzieci ? IP: 213.158.197.* 04.01.06, 03:51
          Moja trzylatka obchodziła tam urodziny. Było piętnascioro dzieci (1-5 lat),
          wybawiły sie fajnie. Było malowanie buziek, tort i świeczki, basen z piłeczkami
          (ważne - czyste i dobrze zabezpieczone), rózne samochodziki, bujaki, inne
          zabawki, a także wspinanie się na takiej "wyszalni" - dwu czy trzypoziomowa
          konstrukcja do włazenia, ze zjeżdżalnią, drabinkami, rurami itp. Poniewaz nie
          chcielismy rezerwować całości (koszt chyba ok. 200 PLN za h; płacilismy bodajże
          18 PLN od dziecka) były tez inne dzieci, ale nie było tłoku; my dostalismy dla
          siebie boczną salkę ze stołem i miejscem na ciuchy i prezenty :) Ogólnie
          sympatycznie, choć jest trochę przaśnie. Obsługa raczej miła, choc dwie osoby
          na salkę pełną dzieciaków raczej nie zapewnią opieki (bo teoretycznie można
          zostawić dziecko na dwie godzinki pod opieką).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka