Dodaj do ulubionych

Trakt Lubelski-dziury.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:11
W tamtych roku słyszałem że Trakt Lubelski etapami miał być wyremontowany w
tym roku.I co cicho.Jak narazie to Trakt to dziury,dziury i jeszcze raz
dziury.Czy w tym roku wyremontują Trakt, słyszał ktoś może o takiej
ewentualności.?
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:48
      Czy ktoś z Was wie czy to co teraz się dzieje na Trakcie w Wawrze to właśnie
      ta szumnie zapowiadana akcja remontu tej ulicy???
      • Gość: krzysieks1984 Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 00:32
        Nie to jest budowa kanalizacji sanitarnej,a budowa od podstaw ma być w drugiej
        połowie tego roku ,albo już w 2007 roku,zależy czy już wybrano zwyciesce w
        przetargu.
        • Gość: olo Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 15:43
          ..domyślam się że chodzi o kanalizację raczej nowego budynku TBS przy Trakcie
          niż całości ulicy.A wiadomo coś więcej na temat modernizacji TL tj na czym ma
          polegać modernizacja,wymiana asfaltu? ułożenie od nowa chodnika? czy coś więcej?
          • Gość: krzysieks1984 Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:10
            Z tego co wiem i pisało to w Ogłoszeniach MPWik to Kanalizacja ma być co
            najmniej do Lucerny z budową na Klimontowskiej i przy Wąbrzeskiej [wyleciało
            mi z głowy coś do przelewania ścieków.]
            • Gość: olo Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:35
              ...do Lucerny tylko bo dalej po jednej stronie tylko zabudowa a po drugiej
              najpierw las a potem trawniki,pewnie nie opłacalna inwestycja dla MPWIK. Dobre
              i to, mały kroczek do wielkich potrzeb.
              A o samej modernizacji Traktu wiesz coś więcej? ewentualnie wiesz gdzie można
              o tym poczytać np w necie???
              • Gość: krzysieks1984 Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:46
                Między innymi tu na projekt ulicy.
                www.zdm.waw.pl/?view=09020900&przetarg=585
                Było też przetarg na samą budowe i to nawet z 2 razy tylko nie moge w tej
                chwili znaleść.
                A z tego co słyszałem to ma być ścieżka rowerowa do samego Wału oraz podobno
                kanalizacja deszczowa i światła albo ronda między innymi przy skrzyżowaniu
                Lucerny/Wąbrzeska/Trakt,Bronowskiej/Trakt itd.
                Więcej nie wiem.
                • Gość: olo Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:38
                  dziękuję
    • Gość: krzysieks1984 Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:35
      A dowód że kanalizacje będą budować do Wąbrzeskiej a nawet na południe od niej.
      www.mpwik.com.pl/1/10471.pdf
      • Gość: mlp Re: Trakt Lubelski-dziury. IP: 193.41.113.* 01.06.06, 15:21
        Ja nie wierzę, aby kiedykolwiek zginęły te doły z ogromnymi kałużami po deszczu
        przed sklepem ogrodniczym na wylocie ul. Floriana. Nawet dla budowy kanalizacji
        zaasfaltowano parking, a doły - jako zabytek historii - pozostał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka