kubajek 03.01.03, 09:46 nadchodzą ciemne chmury nad Wawer nigdy tam nie było zbyt jasno ale teraz ... brrrr juz miałem napisac że radni do dupy ale to nieprawda, widac że pozytek z radnych mniejszy będzie niż z papieru toaletowego :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kruk Re: Ach ten Wąsik ... IP: *.srv.ids.pl / *.waw-kor.leased-e.ids.pl 03.01.03, 17:30 Co prawda to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Ach ten Wąsik ... IP: *.itl.waw.pl 06.01.03, 14:29 moze nie tak całkiem do dupy. Radny z Wawra. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Ach ten Wąsik ... 07.01.03, 12:08 Panie Włodku (Z. jak sądzę?:) życzę powodzenia ale nie wierzę, sorry ale niestety ... teraz jeszcze jak patrzę z Lucerny na most Siekierkowski co on niby tuż, tuż, ale nie dla mieszkańców Wawra, to mi się w kieszeni otwiera wie pan co, prawda? Ja muszę do niego jeszcze prawie godzinę w korkach albo stracić zawieszenie jadąc na skróty. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek aneks 07.01.03, 13:44 chodzi mi oczywiście o tzw. "ulicę" Wąbrzeską którą to ulicą wyprowadza się nas w pole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: aneks IP: *.itl.waw.pl 08.01.03, 09:28 Na Wąbrzeską - Kadateów jest szansa że sypną kasą. Ale tu tak jak wszędzie nie wszyscy mieszkańcy chcą aby tą drogę budować, dlatego jest jej tyje ile jest. Mimo wszystko szkoda, że Wawer nie jest gminą, tylka kartą układu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: aneks 08.01.03, 09:43 Panie Włodku, Wawer BYŁ gminą i co? było dobrze? kolejny kwiatek - kto wpadł na rewelacyjny pomysł rozkopania Płowieckiej tuż przed zimą czyli na CAŁĄ zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLODEK Re: aneks IP: *.itl.waw.pl 09.01.03, 10:18 nie było wyjścia. Miasto tak długo zwlekało z podpisaniem umowy z Wawrem na budowę kolektora, zę mamy zimę. Płowiecka daje gminie szansę poprawy warunków podłączeń kanalizacji po całej wschodniej stronie Wawra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: aneks IP: *.prochem.com.pl / 1.0.12.* 09.01.03, 15:20 Gość portalu: WLODEK napisał(a): > nie było wyjścia. Miasto tak długo zwlekało z podpisaniem umowy z Wawrem na > budowę kolektora, zę mamy zimę. Płowiecka daje gminie szansę poprawy warunków > podłączeń kanalizacji po całej wschodniej stronie Wawra. A zachodnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Jak się czepiać to ...:) 09.01.03, 16:50 Dlaczego Wawer jest jedyną gminą warszawską bez porządnego supermarketu? Wolnych terenów w bród a my musimy w korkach do zatłoczonego Geanta jeździć. Proszę mi tylko nie wmawiać że to wola mieszkańców, bo nikt, nigdy nas o to nie pytał (no chyba że za mieszkańców uważa się tylko drobnych sklepikarzy z okolic "Ratusza"). ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Jak się czepiać to ...:) IP: *.itl.waw.pl 10.01.03, 10:56 Wawer bez supermarketu to założenie przyjęte przez Gminę jeszcze w poprzedniej kadencji. Gmina Józefów i Otwock też nie ich nie buduje. Na pewno jest to lobbing lokalnego handlu. Ja osobiście kupuję w Markach Odpowiedz Link Zgłoś