chesterfield5 26.06.06, 08:29 Czy ktoś z Was wie, czy po naszej stronie Wisły jest plaza nudystów? Bylem ostatnio na Zawadach, ale to kawalek drogi niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanna Gronkowiec Plaża Nudystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:31 Plaża Nudystów znajduje się nad Wisłą, u wylotu ulicy Sitowie w Wawrze. Dojazd autobusem linii: 142/146/702. Należy wysiąść na przystanku OGÓRKOWA :-) mapa.szukacz.pl wawer.warszawa.pl ztm.waw.pl/zespoly.php ztm.waw.pl/rozklady.php mapa.warszawa.um.gov.pl/ortofoto Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Plaża nudystów 26.06.06, 20:12 Pierwsza plaża nudystów była na pocżatku lat siedemdziesiatych w Józefowie, niedaleko motelu "Pod Dębami". Nie ma Motelu a plaża z biegiem lat i Wisły przenosiła sie blizej Warszawy. Niejako kapryśna Wisła wymusiła nowe miejsca plazowania. Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
rosada Re: Plaża nudystów 26.06.06, 21:21 A ja Cię wawerko za młodszą miałem......;) a ty sweet '70 pamiętasz na plaży Pod Dębami... ;) ps. ponoć gdzieś na końcu Wału Miedzeszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
111majka Re: Plaża nudystów 26.06.06, 22:50 Na niektórych mapach Warszawy jest zaznaczona ta plaża przy ul. Sitowie. A w Jozefowie nadal coś jest, ale rzeczywiście bliżej Wawy, już nie Pod Debami. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Plaża nudystów 26.06.06, 22:52 Patrz Pan a ja taka stara jak Europa ;) Nie załamuj sie, całkiem nieźle sie trzymam...laski :D BTW Mój Przyjaciel mawia,ze "ida dwie laski" ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
rosada Re: Plaża nudystów 26.06.06, 23:00 No cóż, w końcu (z drugiej strony) do naturyzmu trzeba dojrzeć... a i Europa da się lubić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Plaża nudystów 26.06.06, 23:16 Oczywiście, tylko czasem "kostium" staje się lekko pognieciony :))))) Pozdrawiam wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Plaża nudystów 26.06.06, 23:29 Naturyzm, to styl zycia, pogniecione kostiumy nikomu nie przeszkadzają ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
rosada Re: Plaża nudystów 26.06.06, 23:41 subtelna różnica ;) - fakt , pytanie było o plażę nudystów, a nie naturystów.. ale wyprasować kostium - można (mężczyźni tylko niech nie krochmalą) Odpowiedz Link Zgłoś