Gość: Słonko IP: *.chello.pl 27.05.03, 19:59 Wypowiedzmy wojnę słońcu! Nie chcemy, by dłużej grzało tak, jak dziś (lub wczoraj). Zachowajmy umiar! Co za dużo, to nie zdrowo. Lato ma być gorące, ale bez przesady! Anty-gorący ludzie, łączmy się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Protest! IP: *.astercity.net 27.05.03, 21:22 Za goraco? To na rower! Wiesz jak milo jest pedalowac i czuc lekki wiaterek na plecach! Rower to uniwersalna klimatyzacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Protest! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 23:07 Słonko, jak możesz? Ciepełko jest dobre. Rozumiem, że nie cierpisz konkurencji i chcesz zostać samo, i wtedy tylko ty będziesz świecić. chocby niewiem jakie słonko byłoby z Ciebie, to prawdziwe jest mi niezbędnie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z upałem Re: Protest! IP: 213.77.38.* 28.05.03, 08:03 nienawidzę słońca i gorąca. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Protest przeciwko takim protestom!!! 28.05.03, 08:55 Słońca, słońca, słońca!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo etam IP: *.chello.pl 28.05.03, 10:19 kiedy ma grzać, jak nie teraz. Ja lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: Protest! IP: *.chello.pl 28.05.03, 18:48 Czy może wolisz zimę? Dobrze, że w końcu jest ciepło! Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś