kubajek 15.09.03, 14:05 od czasu podwyżki cen biletów nie byłem tam ani razu, może ktoś tam jednak był i może powiedzieć czy ruch się zmniejszył czy też nie ja mam nadzieję że splajtują.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cinek Re: Co z kinem w Promenadzie? IP: 5.5DEBUG* / *.statoil.com 15.09.03, 15:04 W chwili obecnej kino swieci pustkami. Odczuwaja to okoliczne sklepy, gdzie obroty spadly drastycznie. Jak tak dalej pojdzie, to cale Centrum Promenada splajtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Co z kinem w Promenadzie? 15.09.03, 15:45 Gość portalu: Cinek napisał(a): > W chwili obecnej kino swieci pustkami. Odczuwaja to okoliczne sklepy, gdzie > obroty spadly drastycznie. Jak tak dalej pojdzie, to cale Centrum Promenada > splajtuje. Dobrze im tak burżujom jednym, precz z wyzyskiem, znacjonalizować Promenade!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Co z kinem w Promenadzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 15:54 Swoją drogą to ciekawe co spowodowało ,że podwyżka objeła tylko to jedyne kino w całej Warszawie? Za dużo było widzów , czy za mało? Może klamki są złote ? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Co z kinem w Promenadzie? 18.09.03, 16:08 bo to kino ma monopol na Pradze i ktoś sobie wykombinował że zapłacimy każdą cenę BOJKOT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Kubajek ma zawsze rację! 18.09.03, 17:59 Kubajek, frustracie jeden, nie widzisz w tym nic dobrego. Jest, drogie znaczy "elytarne". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Co z kinem w Promenadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 20:10 Podwyżka czynszu spowodowała podwyżkę cen biletów i cała tajemnica. Czytałam, że nawet stosowne informacje o tym w kinie wywieszono: nie kino jako takie temu winne tylko właściciel budynku, a prawem właściciela podwyższanie czynszu i kółko się zamyka. Pewnie nie będziemy mieli w pobliżu kina:(((. Pozdrówka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek czynsz to ściema! 19.09.03, 10:25 myślę że inne kina też płacą czynsz podejrzewam że czynsz w centrum czy też na mokotowie jest nawet wyższy niz na pradze BOJKOT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Kubajka... 19.09.03, 10:41 kubajek napisał: > od czasu podwyżki cen biletów nie byłem tam ani razu, > może ktoś tam jednak był i może powiedzieć czy ruch > się zmniejszył czy też nie > ja mam nadzieję że splajtują.. > :) > zasmuciłeś mnie bardzo Kubajek, bo zdałam sobie sprawę ,ze straciłam szansę na "seans" w Promenadzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Do Wawerki 19.09.03, 11:20 to na piwo w krzaczory nie chcesz a na seans do promenady i owszem? rozczarowujesz mnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Kubajka, 19.09.03, 11:57 kubajek napisał: > to na piwo w krzaczory nie chcesz > a na seans do promenady i owszem? > rozczarowujesz mnie... > :) Kubajek, zawsze to cieplej i milej szczególnie na jesieni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Kubajka... 19.09.03, 12:02 Po namysle, jest szansa na piwo w krzaczorach, przypomniało mi sie, że Klub Parafialny Radość organizuje Festyn "O puchar godlecha" na stadionie w Miedzeszynie, 21 września o ile dobrze pamiętam. Myślę,że będzie tam browarek albo i coś jeszcze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Do Kubajka...i Wawerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 13:32 To pospieszcie się, bo dziś jeszcze ładnie, ale na jutro zapowiadają deszcz. Jak wtedy będziecie pili to piwo w krzaczorach? Jeszcze wilka złapiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Julii Re: Do Kubajka...i Wawerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 13:42 Gość portalu: julia napisał(a): > To pospieszcie się, bo dziś jeszcze ładnie, ale na jutro zapowiadają deszcz. > Jak wtedy będziecie pili to piwo w krzaczorach? Jeszcze wilka złapiecie. Pośpiech to jest wskazany przy łapaniu pcheł, a wilka to łapie sie od siedzenia na kamieniach, podobno. Julio, damy sobie radę przecież jesteśmy Wawerczykami.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek do gościa julii 19.09.03, 13:59 juz miałem odpisac ale wawerka mi z ust wyjęła więc się tylko pod tym podpisuję :) --- Wawerczyka nic nie tyka! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka do Kubajka 19.09.03, 15:08 kubajek napisał: > juz miałem odpisac ale wawerka mi z ust wyjęła > więc się tylko pod tym podpisuję > :) > > --- > Wawerczyka nic nie tyka! Kubajek, czy to nie powinno być odwrotnie:)))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Kubajka 20.09.03, 07:00 kubajek napisał: > nic nie tyka Wawerczyka??? > :))))))))))) To nie ta linijka:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś