Gość: myszka IP: *.europolgaz.com.pl 07.01.02, 21:46 co się dzieje z autobusem 521, czy chcą go o zgrozo skasować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: 521 07.01.02, 21:50 Nie. Chcą aby linią jeżdzili Ci którzy kasują bilety. Reszta albo Arką albo Pociągiem. Czemu nie jeździsz PKP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: 521 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 22:34 Ograniczaja 521, bo ta trasa jezdzie duzo innych autobusow. ZTM doszedl jeszcze do wniosku, ze sa linie prywatne i ludzie moga sobie jezdzic minibusami i innymi arkami, a wogole to pasazarezowie sa rozpieszczeni, bo maja pociagi, ktore sa bardzo czyste, zadbane, wszyscy pasazerowie sa kulturalni, czesto pytaja sie czy moga ulzyc w niesieniu ciezaru i proponuja, ze cos wezma, a to telefon, a to torbe no i sa jeszcze bardzie kulturalni kontrolerzy z Renomy. Tak wiec nie przesadzaj. W glowach sie przekrecilo i kazdy by chcial 521... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 521 08.01.02, 08:47 Była kiedyś propozycja skrócenia trasy do Wiatracznej. Byłaby to linia 1xx kursująca co 10 minut na trasie Wiatraczna - Falenica. Jednak plany te zarzucono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: 521 IP: *.europolgaz.com.pl 08.01.02, 18:56 dzieki za informacje, a co do jazdy pkp to nie jestem rambo, tylko wrecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: 521 11.01.02, 14:40 > Była kiedyś propozycja skrócenia trasy do Wiatracznej. > Byłaby to linia 1xx kursująca co 10 minut na trasie Wiatraczna - Falenica. > Jednak plany te zarzucono. No nie wiem czy zarzucono, jest linia 115, która jeździ mniej więcej taką trasą (tylko trochę bardziej krązy, np. przez Marysin). Co do 521 to czytałem kiedyś taki tekst w "Linii Otwockiej", ze już od Miedzylesia pozostają tylko miejsca stojące, wiszące i wywieszające się za okno... To teraz będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: 521 IP: *.pgi.waw.pl 10.01.02, 14:40 Krew mnie zalała po informacji, że 521 będzie kursować z mniejszą częstotliwością. Często trudno wejść do środka. ZTM zamiast zachęcać do korzystania z autobusów robi chyba wszystko by ludzi zniechęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: 521 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.01.02, 20:09 myszko, a skad takie wadomosci? przeciez do 1 kwietnia jeszcze sporo czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
anin skad wiadomości 13.01.02, 20:12 Wiadomości są z czytania rozkładu jazdy. Jak puszczają jedyny autobus (dla mieszkańców osiedla sadul i wawer to jedyny) co 15-20 minut a w szczycie (ha ha, dla innych szczytowe połączenia co 3-4 minuty) co 11 to co można sobie pomyśleć.? Odpowiedz Link Zgłoś