Gość: Katarzyna IP: *.chello.pl 01.10.03, 23:29 Tak... w Polsce zawsze trudno było się porozumieć, choć przecież wszyscy mówimy w tym samym języku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rozzi Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.acn.pl 01.10.03, 23:53 Teraz będą kroili 10 metrów za kładką, przy przystanku autobusowym... To całe osiedle to slums, który nadaje się DO WYBURZENIA! W normalnym mieście ludzi by przesiedlono, a budynki wysadzono w powietrze. Tam nigdy nie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.aster.pl / 10.68.6.* 24.10.03, 10:18 Co ty jeba.. beju możesz wiedziećo tym osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekK Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 02.10.03, 10:03 Kurcze... Mieszkalem tam ponad 2 lata i nikt mnie nigdy nie czepnal, a chodzilem przez ta kladke i w dzien i w nocy... Cieniasy ci "bandyci" Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska 06.10.03, 10:52 Indukcja jest logicznie zawodna ;) Mnie tez nikt, nigdy. Do lipca. Przystanek blizej Centrum, zreszta. __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: 62.233.164.* 10.10.03, 09:50 Nie wiem nad czym się zastanawiać. Jak kogoś okradną nie trzeba iść na policje (oni i tak nic nie zrobią). Trzba zebrać ekipe ruszyć w osiedle, dorwać skurwiela i mu wklepać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Zla tepsa... IP: 207.13.167.* 02.10.03, 11:06 Warto chyba przypomniec kontekst w jakim tepsa przestala wspolpracowac - miasto chcialo wykorzystac swiatlowody komercyjnie. Trudno sie dziwic prywatnej firmie zyjacej z transmisji danych, ze odmawia darmowej wspolpracy i darmowego udostepniania swojej infrastruktury potencjalnemu konkurentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Zla tepsa... IP: *.ipartners.pl 02.10.03, 13:45 oczywiście, że zła tpsa - a niby skąd ma te studzienki i kanały? przez zasiedzenie. a nie są one na gruntach miejskich? czyżby tpsa wykupiła teren pod studzienki? a teraz sama chce pobierać opłaty za ich dzierżawę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~9mm Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: 80.241.131.* 02.10.03, 11:07 Wydaje mi się że artykół opisywał tzw "Pekin" przy Ostrobramskiej. Kładka przy Promenadzie jest na osiedlu tzw "Łukowska", a to są dwa różne oddalone od siebie miejsca!! Czy ja czegoś nie doczytałem czy ktoś popierd.... pomieszał lokalizacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska 02.10.03, 12:31 Gość portalu: ~9mm napisał(a): > > Czy ja czegoś nie doczytałem czy ktoś popierd.... pomieszał > lokalizacje??? Niedoczytales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.com.pl 02.10.03, 16:59 mieszkam na Ostrobramskiej i choć nie jest to super miejsce to slums to też nie jest. wbrew pozorom i specjalistom, którzy czytają dużo gazet a nie wychylają nosa za swoje osiedla, mieszkaja tam też normalni ludzie i to w przytłaczającej większości. mieszkałem kiedyś na Bródnie, było tam 5 razy gorzej. no a le o Bródnie nikt ostatnio nie napisał artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiu Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.10.03, 21:50 Nie ma "Osiedla Łukowska". Jest osiedle, które kiedyś próbowano nazwać "Osiedle Gocław przy Trasie" a kilkanaście lat temu nazwano je staraniem mieszkańców "Osiedle Ostrobramska". W zeszłą niedzielę odbywał się festyn z okazji 25-lecia osiedla, przy sklepie niedaleko ul. Ostrobramskiej. Było kilka tysięcy ludzi (w osiedlu mieszka ich ponad 10.000), rozdawnictwo rozmaitych jedzonek, pokazy, występy, nawet symultana szachowa z miedzynarodowym mistrzem. Było wesoło, bez ani jednego incydentu chuligańskiego czy brutalnego albo jakiegokolwiek zgrzytu. Moze więc sporo "rozbójników" to ci na gościnnych występach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Gocławia Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: 217.17.32.* 07.10.03, 12:34 Gość portalu: ~9mm napisał(a): > Wydaje mi się że artykół opisywał tzw "Pekin" przy > Ostrobramskiej. Kładka przy Promenadzie jest na osiedlu > tzw "Łukowska", a to są dwa różne oddalone od siebie miejsca!! > Czy ja czegoś nie doczytałem czy ktoś popierd.... pomieszał > lokalizacje??? "Pekin" przylega do Al.Stanów Zjednoczonych, rzeczywiście blisko Ostrobramskiej, ale opisane osiedle w 100% na Ostrobramskiej przy Zamienieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herk Re: Rozboje na osiedlu Ostrobramska IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 21:57 TPSA to banda skurwysynów, kierownikow tej firmy przywiazalbym na tej kladce lancuchami ]:-> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś