psychpsych 04.09.08, 17:15 Oddam 3-miesięczną kotkę w dobre ręce. Przybłąkała się, odżywiłam ją, ale nie może u mnie mieszkać. Mam dorosła kotkę, która ją gryzie. Koteczka jest czysta, ładna i milusia.Szuka domu i na pewno odwdzięczy się za opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej508 Re: Oddam kotkę IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 09:21 Podaję adres!PAŁAC PREZYDENCKI!Tam przygarniają kotki dla alika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Oddam kotkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 16:58 Boooze, skad sie tacy idioci biora, co we wszystkim widza polityke...mozgi im chyba cos zezarlo albo na ***** podmienilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_majka też oddam malutką kotkę :( 09.09.08, 16:21 Sprawa niemalże identyczna. Uratowaliśmy jej życie, a teraz a) rodzice nie chcą drugiego kota w domu, b) mój kot nie przepada za konkurencją. Wklejam linka, gdzie jest o niej więcej - allegro.pl/item434435937_slodka_przytulanka_mlody_czarny_kotek_kotka.html Odpowiedz Link Zgłoś