Dodaj do ulubionych

KTO TO JEST ILKOWSKI?

IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 23:02
Szanowni Obywatele Wawra!
Dowiedzieliśmy się, że w Zarządzie Ursynowa znajdzie się niejaki pan Ilkowski.
Podobno działał długo w Wawrze.
Czy moglibyście Państwo podzielić się z nami uwagami i opiniami na temat Jego
działalności dla społeczności lokalnej?
Jednym słowem: PLUSY I MINUSY
Będziemy wdzięczni!
Pozdrawiamy Wawer
Obserwuj wątek
    • wavelka Re: KTO TO JEST ILKOWSKI? 22.10.03, 23:06
      od kiedy gościu mieszkasz na ursynowie, chyba od dziasiaj od 22.00.
      • Gość: Anin Re: KTO TO JEST ILKOWSKI? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:04
        Naprawdę lepiej żebyś nie wiedział
        Dość że tu go nawet radniz PO nie chcieli
        Ogólnie jak Kaczor: Dużo mówi, mało robi
        • Gość: Kaczy Dół Anin ściemniasz, radni PO,sklerotyczny ,ubek,UPRow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:40
          Anin sciemniasz,radni PO hahaha: sklerotyk, ubek,psychodeliczny belfer,UPRek i
          ćwoczek, ale ściema:((((((((((((((
          • Gość: kaleson Re: Anin ściemniasz, radni PO,sklerotyczny ,ubek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 16:13
          • Gość: kaleson Re: Anin ściemniasz, radni PO,sklerotyczny ,ubek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 16:16
            Oczywiscie to pytanie to prowokacja,nie ma watpliwosci.Wszyscy,ktorzy znaja
            pana Ilkowskiego wiedza,ze to uczciwy,kompetentny i bardzo kulturalny pan. A
            sforka wawrska juz rzuci sie tu zaraz ogryzac do kosci.Jezeli to prawda,mozna
            zazdroscic ursynowianom.
            • wavelka Re: Anin ściemniasz, radni PO,sklerotyczny ,ubek, 23.10.03, 16:57
              Kaleson,teraz to dopiero rzucą się, zaraz napiszą,że jakąś działkę "łyknąłeś"
              Czy to prawda to nie wiadomo, ale jedno jest pewne jemu zaproponowali, a tym
              naszym obecnym z Wawra to co najwyżej wódz Lepper skombinuje coś w "terenie"-
              jak wygra. Zygar pasuje na "trybuna ludowego" gdzieś w siedleckiem lub bialsko-
              podlaskiem, gorzej z tym małym zostanie mu KUL, a "smerfetka" niebieski kolorek
              zamieni na czarny "habicik", biedny Gooyski powróci do rady osiedla.
    • Gość: Kaczy Dół Marysin częścią Ursynowa a to ci dopiero news! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:34
      ściema, total ściema!
      • Gość: ilkowski Re: Marysin częścią Ursynowa a to ci dopiero news IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 22:41
        prosze nie pisac o mnie zle bo jestem juz na politycznej emeryturze i sobie nie
        zycze pisania o mnie .
        wystarczy ze mnie opisali w dzisiejszej parszywej trybunie.
        jestem zly i prosze mnie nie denerwowac.
        wszelkie pretensje do godlesia a nie do mnie . mnie ukochany kimir - sen -
        kaczynski uniewinnil wiec jestem czysty i koniec .
        mowie - godles winny , ja - swiety i juz
        • Gość: Kaczy Dół Re: Marysin częścią Ursynowa a to ci dopiero news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 06:56
          kto czyta trybume. toć to nieboszczka wśród gazet,
          huehuehue!
        • Gość: godlewski Re: Marysin częścią Ursynowa a to ci dopiero news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 10:13
          Jeszcze musze troszke pobyc w ratuszu aby zatrzec slady obecnosći za pierwszym
          razem i pomóc przyjaciołom bo na to liczom.
          Kaczora sie nie boje bo mam za sobą SLD i Samoobronę no i trybune.
          • wawerka_vel_wawerka Czytałam ostatnio bardzo ciekawy... 26.10.03, 11:52
            Czytałam ostatnio bardzo obszerny tekst Godlewskiego, którym uszczęsliwił
            radnych i Kaczora. Styl co prawda przypominał burmiszcza z samoobrony z
            elementami stylu Gooyskiego,ale prawdopodobnie była to praca zbiorowa.
            Brakowało na końcu tylko Bibliografii, co mozna wnioskować,że była to fantazja
            lub pobożne życzenia. Fakt braku podania źródła tych rewelacji sprowadza
            ten "dokument" do kategorii opowiadań fantasy.
            Bardzo podobał mi sie wątek o tym,że Kaczor powinien autora tego tekstu
            przeprosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka