rosada 02.02.09, 19:51 Wpadam na chwilę, a zaskoczyła mnie nowa szata strony urzędu Pragi Południe. Na pierwszy rzut oka zapowiada się dość ambitnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serwal Re: nowa szata strony urzędu PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 23:28 Tak,zapowiada się to dość atrakcyjnie. Ponieważ z natury jestem sceptykiem i marudą,zawsze szukam braków i niedociągnięć. Internet jest w tej chwili najszybszym sposobem komunikacji i dociera do bardzo szerokich kręgów odbiorców. Wiele urzędów już to zauważyło i umieściło na swoich stronach dział "PYTANIA DO BURMISTRZA".Służę odpowiednimi linkami do takich stron. Ten dział praktycznie redagują sami mieszkańcy bo zwykle zadawane są pytania,które są kłopotliwe dla Burmistrza.Oczywiście pytania są w pewien sposób cenzurowane,ta cenzura polega jedynie na wycinaniu epitetów pod adresem władz. Myślę,że autorzy strony i sam Burmistrz wykaże się odwagą i coś takiego znajdzie się na stronie naszego Urzędu. Może wreszcie władza dowie się z pierwszej ręki,czyli od nas jakie są nasze bolączki. Odpowiedz Link Zgłoś