Gość: monia81 IP: *.chello.pl 04.09.09, 09:11 Wiecie gdzie jest moze dobra państwowa poradania logopedyczna dla dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mama Adama Re: Logopeda dla dzieci???? IP: *.acn.waw.pl 10.04.10, 07:53 podnosze temat: proszę o namiary na dobrego logopedę dziecięcego! znalazłam wątek archiwalny, gdzie kilka osób podawało numery komórek do logopedów, ale bez żadnych informacji - gdzie przyjmują, za ile i jak się nazywają. chodzi mi o logopedę na pradze południe. państwowo albo prywatnie - byle był dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Logopeda dla dzieci???? IP: *.aster.pl 10.04.10, 15:14 A nie macie logopedy w przedszkolu? Ja wczesniej narzekałam, ze logopeda przedszkolny tak pracuje z moim dzieckiem, ze nie widac za duzej poprawy. Pani zadawala cwiczenia do domu i kazala codziennie powtarzac. powtarzalismy na ogol ze dwa razy w tygogniu. Od nowego roku postanowilam sobie, ze bede cwiczyc z synkiem codziennie i jestem w szoku, jaka nastapila poprawa. Moze wiec wystarczy ten logopeda przedszkoly lub szkolny (nie wiem, w jakim wieku macie dzieci), tylko przylozcie sie bardziej do cwiczen. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Adama Re: Logopeda dla dzieci???? IP: *.acn.waw.pl 11.04.10, 10:47 Nie chodzi jeszcze do przedszkola - chcemy jak najwięcej zdziałać do września, dlatego tak mi zależy, żeby już zacząć... Mieliśmy juz zajęcia z logopedką, ale się przeprowadziliśmy i dojazdy są zbyt uciążliwe, szukam kogoś w naszej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Logopeda dla dzieci???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:52 my chodzimy do centrum zdrowia dziecka w miedzylesiu. sprobuj sie zapisac, my jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
your.bajka Re: Logopeda dla dzieci???? 12.04.10, 14:42 A jak często macie zajęcia w CZD? Jeśli możesz to napisz na priv jak nazywa się Pani z której jestes zadowolona. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Logopeda dla dzieci???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 14:38 podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś