Dodaj do ulubionych

wyjazd do uk

30.04.12, 02:18
witam
mam 34 lata i jestem matka 3 dieci obecnie mieszkam we wloszech ale z powodow osobistych(byly maz)musze sie wyprowadzic jak najdalej od miejsca zamieszkania i pozostalo mi malo czasu,tylko dwa miesiace,jako ze mieszkam za granica od osmiu lat w polsce juz nic nie mam ani mieszkania ani znajomych,chcialabym rozpoczac moje nowe zycie wraz z dziecmi w anglii,w zwiazku z czym od paru miesiecy szukam mieszkania przez internet lecz nie jest to latwe. chcialabym prosic o pomoc w znalezienu jakiegos w miare taniego mieszkania najlepiej w londynie lub okolicach,ale moglo by byc tez w innych miastach. jeszcze raz prosze o pomoc i z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • 7oz Re: wyjazd do uk 30.04.12, 14:28
      Na to forum prawie nikt już nie zagląda. Zapytaj na forum.gazeta.pl/forum/f,37418,Matki_Polki_w_UK.html
      • gledisa Re: wyjazd do uk 02.05.12, 01:20
        dzieki zapomoc :-)
    • wilkdominika Re: wyjazd do uk 05.08.12, 17:56
      ale chcesz wynająć, czy interesuje Cię kredyt na dom w uk? na pewno ja radzę, aby coś znaleźć przed wyjazdem: już słyszałam wiele smutnych historii o tym, jak ktoś jechał, a potem został z niczym w uk.
    • kamakoma Re: wyjazd do uk 11.08.12, 18:19
      najlepiej szukaja sama na stronach z ogłoszeniami: wtedy najmniejsza szansa, że ktoś Ciebie oszuka. czytałam nawet ostatnio o Polakach, którzy zainwestowali w kupno domu w uk i teraz go wynajmują emigrantom, więc takich miejsc jest pewnie sporo, tylko trzeba szukać.
    • 1maciek79 Re: wyjazd do uk 15.03.13, 13:29
      Witam mam 34 lata i mieszkam w Poznaniu najomość języka angielskiego na pożiomie komunikatywnym .Planuje wyjazd do Anglii w kwietniu lub maju.Szukam osoby które by chciały wyjechać na dużej lub na stałe .Szukam osoby zdecydowanej i bez nałogów fajnie by było żeby miała znajomych w Anglii które mogły by pomóc .Bo wspólnie jest rażniej .Moje GG 46556509 pozdrawiam.
      • basiawa74 Re: wyjazd do uk 03.06.13, 14:52
        hej do jakiego miasta chcesz wyjechac?obojetnie czy konkretnie juz wiesz gdzie?pozdr
        • gledisa Re: wyjazd do uk 12.06.13, 10:29
          Hej. W sumie to mi wszystko jedno gdzie aby tylko była praca.
          • basiawa74 Re: wyjazd do uk 12.06.13, 11:22
            hej kiedy chcesz wyjechac gledisa? masz dzieci?pozdr
            • gledisa Re: wyjazd do uk 12.06.13, 14:19
              Czym prędzej tym lepiej :-). Mam dzieci ale mogę a nawet wole narazie przyjechać sama.
              • janczar0 Re: wyjazd do uk 15.12.13, 09:07
                Cześć, czy ci się udało już wyjechać do UK? Czy może nadal chcesz wyjechać? Pytam bo może mógłbym Ci pomóc.

Pozdrawiam
                Janusz
                • basiawa74 Re: wyjazd do uk 15.12.13, 20:05
                  hej w jaki sposob bys pomogł?pozdr
                  • janczar0 Re: wyjazd do uk 15.12.13, 21:46
                    Czesc. Wraz z zona oferujemy pomoc w wyjezdzie do UK, oraz pomoc w znalezieniu pracy, dopelnieniu formalnosci i zamieszkanie z nami w milej, przyjacielskiej atmosferze. W zamian oczekujemy kilku godzinnej pomoc przy dwojce dzieci, po godzinach pracy zawodowej.
                    Oferte kierujemy do Pani w wieku 25-40 lat, ktora choc w stopniu podstawowym porozumiewa sie w j. angielskim. Osoba ta rowniez musi byc komunikatywna, przyjacielska, otwarta, lubiaca dzieci, nie posiadajaca nalogow.
                    Osoby zainteresowane proszone sa o przeslanie swojej oferty badz ewentualnych pytan pod adres e-mail: janusz.m1978@yahoo.co.uk
                    • basiawa74 Re: wyjazd do uk 15.12.13, 22:07
                      w tej chwili gdzie mieszkacie?
                      • janczar0 Re: wyjazd do uk 15.12.13, 22:30
                        W Bristolu
    • justyna_1981 Re: wyjazd do uk 30.06.13, 14:59
      Myślę, że na forach czy stronach o angielskiej polonii można kogoś znaleźć to zamieszkania razem. Zwłaszcza, że w Anglii jest sporo Polaków, ja tutaj zaczynałam z polska piekarnia w Londynie, i dzięki temu poznałam sporo ludzi i łatwiej było zacząć.
      Trzymam więc kciuki i powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka