Dodaj do ulubionych

Fitness i basen

27.06.05, 15:17
Czy ktoras z was chodzi do takiego klubu? Widzialam troche ofert ostatnio ale
nie wiem czy warto...

I chcialam tez zapytac o baseny w Londynie, ile kosztuje karnet i czy sa
jakies fajne.

pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • coolaga1 Re: Fitness i basen 27.06.05, 15:31
      Co prawda w londynie nie mieszkam, ale chodze do takiego klubu sportowego.
      Oplata za miesiac wynosi 37- tzw. golden membership i moge w dowolnych
      ilosciach korzystac z basenu, sauny, jakuzzi, silowni, zajec z kick boxingu,
      aerobiku i jeszcze szeregu innych zajec, na ktore nie chodze.
    • jennifer_e Basen 27.06.05, 15:40
      Na fitnesy nie chodzę, ale basen owszem.
      Zależy, w jakiej dzielnicy, najfajniejszy na jakim byłam to było w Forrest
      Hill. Pusto, spokojnie (najbardziej denerwują mnie na basenie tłumy ludzi, bo
      co to wtedy za przyjemność), przeszklony dach wpuszcza światło słoneczne. Za
      wejście dwa lata temu płaciłam 3 funty i można pływać do woli, karnet kosztował
      chyba jakieś 25 funtów, ale ja zbyt regularnie nie chodziłam więc wolałam
      płacić za każdorazową wizytę.
      Po przeprowadzce szukałam basenu w okolicy i owszem, niektóre fitnes kluby
      mają, ale warto zwrócić uwagę na rozmiar, często są o wiele mniejsze niż
      normalny basen a karnet jest droższy ponieważ pozwala na korzystanie z innych
      sprzętów. Teraz chodzę w Islington, wejście kosztuje 3.5, karnet 30.

Jest takie jedno miejsce w Covent Garden, które też mi się strasznie podobało.
      Nazywa się The Sanctuary i jest tylko dla kobiet. Jest tam basen, sauna,
      jaccuzi, masaże, zabiegi kosmetyczne, restauracja, wszystko na kilku piętrach,
      naprawdę jest z czego wybrać. Pełen relaksik, naprawdę dbają tam o Ciebie.
      Wchodzisz i możesz spędzić tyle czasu ile chcesz korzystając ze wszystkiego.
      Nie jest to jednak tanie miejsce. Mój Misiek zafundował mi na urodziny taki
      Dzień w Sanktuarium, z masażem, lunchem było po prostu bosko, ale podpatrzyłam
      w cenniku, że taki pakiecik kosztował 150 funtów. Z tego co pamiętam są też
      karnety na miesiąc na basen i saunę. To ich stronka:
      www.thesanctuary.co.uk/
    • basiak6 Re: Fitness i basen 27.06.05, 19:39
      Ja chodze do Cannons, maja siedzibe u mnie w pracy w podziemiach biur w Londynie
      i tu gdzie mieszkam na wsi (w St Albans), wiec w pracy bedac chodze tam w porze
      lunchu poplywac, a w weekendy tu lokalnie. Maja basen, silownie, spa, creche dla
      maluchow, etc. Place niby tansza cene bo firma doplaca, koszt 80 funtow na
      miesiac. Warunki sa super, na basen daja czyste reczniki, szlafroczki, etc.
      www.cannons.co.uk/index.jsp
    • aaiwa David Lloyds 28.06.05, 10:39
      niestety, przyjemnosci kosztuja...ale warto. Ja chodze do David Lloyds (siec
      klubow) na fulham. Mam czlonkostwo couple, i miesiecznie placimy 116funtow.
      Mozemy korzystac w dowolnych porach, mamy basen duzy, basenik dla dzieci, sauny
      sucha i mokra, ogromna silownia, aerobiki, bar, czyste reczniki. Jestem po AWF-
      ie, pracowalam w wawie w hotelu Marriott, w klubie fitness, wiec mam
      porownanie...ten klub jest lepszy niz w polsce. Warto zaplacic za taka
      przyjemnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka