annamaria0 Re: Winchester 02.11.05, 13:21 To ja, b. polecam wizyte, piekne, historyczne miasto, pierwsza stolica Anglii (ksiestwa Wessex, zalazka krolestwa angielskiego), ostatnio krecono tu The Da Vinci Code, jest tu tez grob Jane Austen. Odpowiedz Link
azbestowestringi Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 29.10.05, 20:23 a ja tu YO21 2NJ Odpowiedz Link
catriona Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 31.10.05, 17:56 ojej, uwielbiam Whitby! a chodzisz czasem do Magpie na f&ch??? pozdr Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 31.10.05, 18:26 nie... bo nie jadam ryb :) a frytki za tluste ;) a whitby lubie bardzo... i darze sentymntem - w zeszlym roku bralam tam slub Odpowiedz Link
catriona Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 15.11.05, 20:39 azbestowestringi napisała: > nie... bo nie jadam ryb :) a frytki za tluste ;) > a whitby lubie bardzo... i darze sentymntem - w zeszlym roku bralam tam slub no ja to bym nie maila takiej silnej woli. Najlepsza rybka tam na swiecie. Nawet do nas do Brum dowoza swieza rybke z Grimsby codziennie. Uwielbiam Yorkshire i mam nadzieje ze jak moj maz sie wreszcie uwolni od Bham za jakies 4,5 roku to przyjedziemy w Wasze strony. mamy nmnostwo rodziny w Middlesborough i Guisborough zazdroszcze Ci, Azbestowe! Odpowiedz Link
catriona Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 15.11.05, 20:40 aha i jeszcze jedno - ogladalas Possession z Jeniffer Ehle? Krecili je w Whitby, pieknie wypadlo. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 15.11.05, 21:15 hej, nie, nie ogladalam. w guisborough jestem prawie codziennie bo tam robie zakupy gdy mam dosyc zdrowej zywnosci, ktora jest dostepna w jedynym spozywczym sklepie w naszej wsi.tam mam dentyste i znajomych po fachu (lek wet) jak bedziecie w naszych stronach to zapraszamy do www.bottonvillage.org.uk/ - naszej malutkiej wsi :) Odpowiedz Link
catriona Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 23.11.05, 22:23 hej Azbestowe! obejrzalam strone Waszej wsi i jestem zachwycona idea tego miejsca. Tez mi sie takie cos marzy. Zazdroszcze Ci jak nie wiem. Obejrzlam tez przy okazji mala Pole - fajny maly szkrabik. Przyjezdzamy w Wasze strony na Boze Narodzenie, do Guisborough i zostajemy na kilka dni. Moze bedziesz miala pol godziny, choc rozumiem,z e to taki czas na spotkania nie bardzo. Ostatnio okazalo sie, ze mozemy sie przeprowadzic na polnoc juz za 2,5 roku i juzrozmyslamy gdzie... przyjemnie tak snuc plany... Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Middlesbrough- Whitby, North Yorkshire Moors 28.11.05, 08:51 hej! no pewnie ze znajde chwile czasu :) zapakuje bejbasa na pake i przyjade. chyba, ze ty masz ochote zobaczyc naszą wioche to zapraszam ciebie i cala rodzine :) jest tu co ogladac! odzywaj sie na gazetowy mejl albo 0-1287661224 (magda) do zobaczenia :) Odpowiedz Link
a.hysa londyn - hornchurch essex 23.11.07, 08:00 catriona napisała: > azbestowestringi napisała: > > > nie... bo nie jadam ryb :) a frytki za tluste ;) > > a whitby lubie bardzo... i darze sentymntem - w zeszlym roku bralam tam s > lub > > > no ja to bym nie maila takiej silnej woli. Najlepsza rybka tam na swiecie. Nawe > t > do nas do Brum dowoza swieza rybke z Grimsby codziennie. > Uwielbiam Yorkshire i mam nadzieje ze jak moj maz sie wreszcie uwolni od Bham z > a > jakies 4,5 roku to przyjedziemy w Wasze strony. mamy nmnostwo rodziny w > Middlesborough i Guisborough > zazdroszcze Ci, Azbestowe! Odpowiedz Link
hrabina_trulla Re: Birmingham - Acocks Green 30.07.07, 22:33 od roku w Birmingham, w tym momencie w Acocks Green - i tez poszukuje kolezanek;) pozdrawiam Odpowiedz Link
trollflicka Re: Birmingham - Acocks Green 27.01.11, 16:34 To ja niedaleko mieszkam:) Bordesley Green. Jestem w Brum od 3 lat i nadal nie mam polskich kolezanek. Odpowiedz Link
daisy75 Re: Birmingham 13.03.07, 16:05 Od niedawna mieszkam w Birmingham. Okolice Selly Park. Na razie nie znam tu zadnych Polakow:( Odpowiedz Link
madziorka27 Re: Birmingham 14.11.08, 11:02 czesc dziewczyny... mamusie z BHam.. jestescie? ja tez dolaczam z 16 miesiecznym slodziakiem hihi BHam-kings norton pozdrawiam Odpowiedz Link
a.rokosz Re: Znajdź znajomych w sąsiedztwie 09.12.05, 14:28 Kent/Rochester/rodzinka z 1,5 roczna Gosia ieszkamy tu sobie, bywam czesto w Chatham,szukam kolezanki/kolezanek dla siebie i coreczki. Do zobaczenia Ania Odpowiedz Link
kasia799 Re: Croydon 10.12.05, 16:03 A mi sie wydawalo ze z Croydonu, nikogo jeszcze tu nie bylo Przeprowadzilas sie evian? Pytam sie bo ja calkiem blisko mieszkam :-) Effata, sorry za zasmiecanie :-P Odpowiedz Link
evian5 Re: Croydon 10.12.05, 16:17 Tak, przeprowadzilam sie tu niedawno (niestety), wczesniej mieszkalam w Oxfordzie. Odpowiedz Link
evian5 Re: Croydon 11.01.06, 20:58 No to moze zrobimy jakies spotkanie tym razem w Croydon?! Kto sie pisze? Odpowiedz Link
izabelski Re: Croydon 11.01.06, 21:03 ja chetnie - mysle, ze kasia779 tez by przyjechala :-) Odpowiedz Link
evian5 Re: South Harrow 17.02.06, 22:23 ja sie przeprowadzilam do Mitcham ale Croydon odwiedzam regularnie. Ostatnio nie mialam internetu przez prawie miesiac, dzisiaj mi podlaczyli. Musimy cos zorganizowac, ktoras ma jakies propozycje? Odpowiedz Link
leyla76 MILTON KEYNES 19.08.07, 22:42 JEZELI KTOS JESZCZE JEST Z MK TO DAJCIE ZNAC. A JEZELI MASZ DZIECI I MALO ZNAJOMYCH A CHCIALABYS SIE SPOTKAC TO DAJ ZNAC NA deda2@onet.eu. ja sama mam dwojke dzieci w wieku 5lat i 2latka i chetnie poznalabym sie z jakas inna mama, Odpowiedz Link
straus07 Re: Corby - Northants 05.07.06, 02:03 A ja Kettering, to po sasiedzku, w Corby troche pracowalam, ale nie przepadam, sorry:-( Odpowiedz Link
osesek76 Derby 16.03.06, 23:12 Witam, Ania - mama 6 miesięcznego Juliuszka wraz z mężem się kłaniają :) Odpowiedz Link
gabiagus Re: Derby 19.08.07, 17:15 Hej :) My jestesmy z Northampton. Wiec w sumie niedaleko od Was. Szukamy znajomych na kawe, plotki. Nie mamy jeszcze dzidzi ale staramy sie.... :) Jesli macie ochote nawiazac kontakt piszcie na emaila gabiagus@onet.eu Odpowiedz Link
casestudy Guildford 10.04.06, 14:02 A ja jestem z Guildford - dokladniej z Merrow :-) Czy ktos tez mieszka w tej okolicy? Magda Odpowiedz Link
an_ko75 Re: Guildford 10.04.06, 14:22 casestudy napisała: > A ja jestem z Guildford - dokladniej z Merrow :-) > Czy ktos tez mieszka w tej okolicy? > > Magda Ja mieszkam w Epsom, to chyba zalicza sie do okolicy...Jak myslisz? Odpowiedz Link
inka323f Re: Guildford 22.01.09, 10:34 Witam z okolic Guildford. Rzut beretem. Coś o mnie: emigrantkaUK.blog.onet.pl Bardzo chętnie spotkam się na kawę. Odpowiedz Link
mad-me Re: Guildford 07.09.10, 12:01 Sasiedzko,sasiedzko,bom z Epsom =]20min pociagiem wiec:] Odpowiedz Link
tamara_t Warwick/ Coventry 12.05.06, 09:16 Jeszcze nie mieszkam, ale wkrótce będę - w jednym z tych dwóch - zobaczymy :) Przepiękne miasta - jak na mapie Polski Malbork czy Toruń - nieduże, zabytkowe, ogromna katedra, zamczysko średniowieczne, powódź zieleni, zdaje się, że bardzo przyjazna społeczność :) już się nie mogę doczekać! jeszcze troszkę ponad miesiąc... :)))) Odpowiedz Link
emkz Re: Znajdź znajomych w sąsiedztwie 12.05.06, 10:30 A może ktoś ze Stevenage? Ja jestem tu z mężem + mamy kilku przyjaciół Polaków, ale zawsze miło spotkać kogoś jeszcze;-) Odpowiedz Link
basiak6 Re: post u góry dot. STEVENAGE 14.05.06, 20:15 My mieszkamy w Welwyn Garden City, czyli tuz obok:) Mamy 3.5 letniego synka. Odpowiedz Link
anula666666 Guildford - nowi znajomi 02.03.14, 12:52 Witam! Mieszkam niedaleko Guildford i szukam jakichś znajomych do wspolnych wyjsc na kawe zakupy do kina na imprezy. Mam 24 lata i chetnie poznam nowych ludzi. licze na odzew:) mam nadzieje ze nie jestem tu sama :) pozdrawiam Odpowiedz Link
wendusia2008 Re: Guildford - nowi znajomi 21.03.14, 11:10 Hej, mieszkam w Aldershot ale w Guildform bywam dosc czesto. Chetnie sie spotkam na kawe, chcialabym poznac Polakow bo nie znam na razie nikogo tutaj! Odpowiedz Link
magdu-sia10 Re: Guildford - nowi znajomi 21.05.14, 17:52 Czesc! Tez mieszkam niedaleko Guildford i szukam kolezanek do wspolnego wyjscia na miasto,wypic jaka kawe itd. Jesli nadal masz ochote poznac kogos to czekam na odp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
novaalee Re: Guildford - nowi znajomi 05.06.14, 20:52 Hej. Tez mieszkam w guildford, i z checia wybiore sie na kawe itp. Jesli nadal sa jakies chetne dziewczyny to do ulyszenia :)) Odpowiedz Link
katarzyna.kulig26 Re: Guildford - nowi znajomi 25.06.14, 00:27 Hej. Od niedawna mieszkam Guildford i bardzo chętnie poznam osóbki tu mieszkające. Może kawa lub piwko? Odpowiedz Link
novaalee Re: Guildford - nowi znajomi 25.06.14, 08:15 Hej. Ja bardzo chetnie na kawke, piwko odpada bo jestem w ciazy. Wiec jesli masz ochote powloczyc sie z ciezarna to dawaj znac kiedy bo ja mam duuuzo wolnego czasu. Odpowiedz Link
katarzyna.kulig26 Re: Guildford - nowi znajomi 26.06.14, 14:56 Hej. Ja się chętnie przyłączę do tej kawki :) Odpowiedz Link
katarzyna.kulig26 Re: Guildford - nowi znajomi 26.06.14, 14:58 Tylko jak tu wysłać Ci wiadomość prywatną, żeby się umówić konkretnie? Jakoś nie mogę znaleźć nigdzie takiej opcji Odpowiedz Link
novaalee Re: Guildford - nowi znajomi 27.06.14, 10:43 Hej nie mam pojecia. Probowalas wejsc na moj profil? Odpowiedz Link
katarzyna.kulig26 Re: Guildford - nowi znajomi 27.06.14, 14:58 Na profilu Twoim nie ma w ogóle takiej opcji, żeby wysłać wiadomość, więc założyłam nam forum prywatne. Powinnaś dostać zaproszenie. Ewentualnie po prostu się umówmy, jeśli by Ci pasowało, to ja jutro mogę. Odpowiedz Link
jolaf1 Re: Guildford - nowi znajomi 10.07.14, 09:15 Hej, Znalazlam twoj post przy Okazji wyszukiwania polskiego sklepu w Guildford ... Przeprowadzilam sie w okolice kilka tygodni temu I bardzo Chetnie poznam mieszkajace w okolicach Polki :) Jesli masz ochote na towarzystwo (w dodatku rowniez ciezarnej juz mamy)to napisz na priv. Wszystkie inne dziewczyny z nadmiarem wolnego czasu rowniez prosze o info :) Pozdrawiam jolaf1@wp.pl Odpowiedz Link
jolaf1 Re: Guildford - nowi znajomi 10.07.14, 09:20 Hej, Prosze o kontakt na private jolaf1@wp.pl Pozdrowionka :) Odpowiedz Link
jolaf1 Re: Guildford - nowi znajomi 10.07.14, 09:21 Hej, Wlasnie dolaczylam do forum, Pisz prosze na priv jolaf1@wp.pl mam nadzieje,ze uda nam sie spotkac..:) Odpowiedz Link
osesek76 Re: Znajdź znajomych w sąsiedztwie 16.05.06, 21:08 Hej, my z mężusiem i syneczkiem pozdrawiamy z Derby !!! Ania i Radomir Odpowiedz Link