Dodaj do ulubionych

pochlaniacz wilgoci

16.11.05, 20:37
czy ktos z Was ma cos takiego w domu?
jesliescie zadowoleni/ moglibyscie jakis polecic?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • eballieu Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 21:39
      SLyszalam ze dobry dla ludzi z astma i dla niektorych typow alergii.
    • ania.eastwood Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 21:40
      moj maz kupil cos takiego do wczesniejszego mieszkania, ktore w polowie bylo
      wybydowane w basemencie. wilgoc byla niemilosierna, farba odlazila non stop.
      nie mam pojecia jakies marki, ale wiem ze dzialal - odkad go kupil byl spokoj w
      tym pokoju (szkoda ze nie w calym domu...)
    • leggetta Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 22:38
      czy te pochlaniacze ktore macie sa duze? z tego co sie orientowalam to jest
      grupa pochlaniaczy malych i sciagana one ok 450 ml wody na dopbe przy 30
      stopniach w pomieszczeniu. wydaje mi sie ze sa one malo efektywne. sa tez duze
      ( jak maly piecyk) ale kosztuja ponad £200. na pewno sa lepsze ale czy trzeba
      od razu taki kupowac?
      my niestety mamy wilgoc w mieszkaniu i choc grzejemy w pokoju wyszedl grzyb.
      chcialabym zapobiec jego powstawaniu bo w chwili obecnej skonczylo sie to moim
      obrzekiem pluc i antybiotykami oraz spaniem w niezagrzybionej kuchni.
      • ania.eastwood Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 22:58
        jak mezus wroci to sie spytam co to za marka i ile kosztowal, ale wiem ze byl
        taki dosc srednio duzy - z pol metra wysokosci, a szeroki i dlugi na moze
        30cm.... to chyba z tych wiekszych, tak?
        • ania.eastwood Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 23:02
          sprobuj zerknac tutaj, choc argosa raczej ja osobiscie nie polecam. ten nasz
          byl takiej wielkosci jak 4ty i 5ty od gory :-))

www.argos.co.uk/static/Browse/catalogId/3801/identifier/7160524/Trail/C%24cip%3D29169%3EC%24cip%3D29175%3EC%24cip%3D29184.htm
      • kasia799 Re: pochlaniacz wilgoci 16.11.05, 23:08
        Legetta, jezeli tak Cie dopadlo od ego grzyba, to ja bym jednak poszla na
        calosc i kupila jak najwiekszy, albo jakies mniejsze ale do kazdego
        pomieszczenia. Landlord moglby pokryc koszty albo sie chociaz dolozyc, jezeli
        warunki mieszkaniowe sa tak niekorzystne dla Ciebie.
        • leggetta Re: pochlaniacz wilgoci 17.11.05, 00:11
          akcja juz jest w toku
          • eballieu Re: pochlaniacz wilgoci 17.11.05, 09:09
            Leggetta powodzenia, i dbaj o siebie, takie chorobstwa wywolywane wilgocia
            groza pozostawieniem po sobie prezentu w postaci astmy:-( Oczywiscie nie
            roztaczam tu jakies katastroficznych wizji, bo trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka