Dodaj do ulubionych

Najlepszy make up ?

15.05.06, 10:45
Jak sadzicie ktory z podkladow waszym zdaniem jest najlepszy? :)
ja osobiscie lubuje sie w kilku : vichy dermablend, L'oeral cashmere perfect
oraz Soraya lifting. Niestety tego pierwszego nie mozna dostac w UK a
szukalam naprawde wszedzie.

Who do you, who do you, who do you think you are
Ha ha ha, bless your soul =)
Obserwuj wątek
    • netimka vichy w preston... 15.05.06, 13:17
      hej, nie wiem czy akurat maja ten Twoj ulubiony podklad, ale jest jesnad apteka
      w centrum preston gdzie jest spory wybor kosmeykow vichy, a zgaduja z Twojego
      nicka jestes z blckburn, wiec jak bedziesz kiedys w okolicy to sobie sprawdz w
      tym sklepiku...

ps. to sie Tusia ucieszy pewnie z sasiadki...
      • aniek133 MAX FACTOR w sztyfcie 15.05.06, 14:12
        Wyglada jak taka duza pomadka :) Uwazam, ze jest najtrwalszy i najbardziej
        kryjacy. Nie pozostawia takiej jedwabistej cery jak np. L'oreal Cashmere, ale
        naprawde swietnie maskuje wszelkie przebarwienia i inne skazy cery. Wada tego
        podkladu jest jego "tępota", bo niezbyt przyjemnie sie go naklada. Zaleta jest
        cena - zdaje sie , ze okolo 5-6 funtow.
        • hopplik ekonomiczny Rimmel recover też może być 15.05.06, 14:27
          kiedyś używałam chanel, bo ma ładne jasne kremowe odcienie
          teraz nic, z korzyścią dla cery ;) wystarczy tylko idealist E.lauder i
          odrobina kremowego korektora

ostatnio znalazłam w gazecie próbkę rimmel recover (nr 03 chyba) i naprawdę
          efekt jest fajny - kryje, ale jest lekki i ma odbijające drobinki, ale się nie
          błyszczy ;) drogi raczej nie jest
          • jagienkaa Re: ekonomiczny Rimmel recover też może być 15.05.06, 14:39
            ja na co dzień używam L'Oreal Infallible, jak mam długi dzień kiedy chcę
            wyglądać dobrze to mam Estee Lauder Double Wear. Bardzo lubię Guerlain ale
            szybko się rozpływa.
            Teraz szukam czegoś na lato, lekkiego, może się skuszę na ten Rimmela.
            • natalia.brzeska Re: ekonomiczny Rimmel recover też może być 15.05.06, 15:48
              Slyszalam ze podklady no 7 są dosyć dobre. Ale ja nie wiem, bo podkładu nie
              używam, wiec raczej nie doradzę. Ale chciałąm sie do wątku dopisać ;-)
              • netimka :-D 15.05.06, 15:55
                natalia.brzeska napisała:

> Ale ja nie wiem, bo podkładu nie
                > używam, wiec raczej nie doradzę. Ale chciałąm sie do wątku dopisać ;-)

• gugitsa Re: ekonomiczny Rimmel recover też może być 15.05.06, 16:51
                tak. mam. uzywam. polecam.
            • hopplik Re: ekonomiczny Rimmel recover też może być 15.05.06, 15:51
              może ci się spodobać o ile nie preferujesz 'pudrowego'
              w tym twarz jest bardziej naturalna - taki wakacyjny image :)
              też go chyba kupię w odcieniu bronze zamiast różu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka