barbarakaroluk 21.06.06, 19:03 witam wszystkie Panie, czy jakies plany na spotkanie czerwcowe juz sa? bo ja oczywiscie bylabym bardzo zainteresowana! pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vygotsky Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 20:29 Ja tez, najlepiej na niedzielny piknik.. tak zeby ci co chca zabrali dodatki. Moze Hampstead Heath albo Regents Park albo Greenwich? Jak nie czerwcowy to lipcowy? Moze jakies inne propozycje? Odpowiedz Link
edavenpo Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 20:53 Jestem zainteresowana, nawet bardzo ;-) Niestety przyszly tydzien odpada ;-( Moze lipiec, pierwszy tydzien? Hyde lub Green Park? Kazdy przynosi cos do picia i jedzenia? ;-) Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 21:04 ja to wlasciwie nic nie wiem - pamietam tylko ze na ostatnim ( pierwszym) spotkaniu byla mowa o pikniku w ostatni czwartek czerwca - i tak tez sobie pomyslalam ze wywolam temat na forum. dla mnie moze byc czerwiec lub poczatek lipca w kazdym z parkow:) raczej niedzielne popoludnie jesli o mnie chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link
beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 21:16 Wlasnie myslalam o tym - jako, za na ostatnie nie trafilam niestety :) mam nadzieje ze tym razem bede miala okazje Was poznac. Dla mnie piknik jak najbardziej - tylko zeby pogoda dopisala, Regent's Park bylby super bo 30 sekund ode mnie :) ale hyde park tez moze byc..... co do daty w ten tydzien nie dam rady w nastepny OK, pierwszy tydzien lipca tez mi pasuje (urodziny mam w piatek 7go wiec moge torcik przyniesc :) Odpowiedz Link
lillek Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 22:29 ja tez chetnie dolacze :) i moge upiec cos na piknik:) Odpowiedz Link
eballieu Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 08:32 Ja chetnie. I nawet cieszy mnie fakt, ze to niedziela:-) Ustalcie date, a ja sie dopasuje, jesli bede mogla. Nie chce sie zdradzac, ale u nas sie sezon turystyczny zaczal i znowu dom pelen gosci:-) Stad nie chce pisac, kiedy mi pasuje. Ale piknik w parku jak najbardziej! Odpowiedz Link
beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 21:55 no co dziewczyny, organizujemy ten piknik czy nie? :) Odpowiedz Link
vygotsky Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 22:02 To moze 2 albo 9 lipca i tak bedziemy podciagac watek jesli sam sie nie podciaga.. Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 22:51 super - 9 lipca tro swietna data. teraz czas na miejsce - Hyde park bylby swietny, moze tak o 3 pm czy za wczesnie? Odpowiedz Link
beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 23:36 dla mnie 9ty tez OK - moze byc Hyde Park dla mnie 3pm pasuje jak najbardziej :) dobra teraz robimy liste :) niech sie chetne wpisuja :) Odpowiedz Link
lillek Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 09:12 dla mnie data i pora tez jak najberzdiej odpowiednia :) Odpowiedz Link
asica74 Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 09:31 dla mnie tez w sumie dobra data :) ale przyjde z walizka, a w niej bede miala trupa, dobrze? Odpowiedz Link
netimka Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 10:03 asica74 napisała: > dla mnie tez w sumie dobra data :) ale przyjde z walizka, a w niej bede miala > trupa, dobrze? ???? no ,ze ja mam tak daleko do londynu... ten trup brzmi tak zachecajaco;-) Odpowiedz Link
eballieu Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 10:25 Bawcie sie dobrze dziewczyny. Milego piknikowania Wam zycze. Bede nawet 9 w Londynie, z wycieczka;-). Mamy wtedy gosci i wybieramy sie na caly dzien do Londynu. Nie dam rady zachaczyc o spotkanie. Oby tym razem juz nikt sie nie zgubil. Bo park duzy;-) Odpowiedz Link
beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 13:21 he he no taaak - prosze wybierzmy jakis assembly point nie do przegapienia :) toz mysla o tych z glowami w chmurach :) Odpowiedz Link
barbarakaroluk 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 11:16 a wiec mamy juz date- 9 lipca, Niedziela, 3pm, Hyde Park i bedziemy piknikowac jak pogoda dopisze oczywiscie. A jak nie, to musimy miec jakis alternatywny pomysl..... ktos jeszcze chetny? Odpowiedz Link
u25 Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 18:37 mnie wprwadzie malo ostatnio na forach i na "Polki w Anglii" za duzo sie nie naprodukowalam, ale piknik brzmi swietenie i tez chetnie dolacze :-) Odpowiedz Link
beesok Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 20:56 ja sie tez w takim razie "dla porzadku" wpisze a co z ewt. jedzeniem? umawiamy sie co kto przynosi? :) Ja "biore" deser!:) Odpowiedz Link
edavenpo Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 21:18 to ja tez dla porzadku potwierdze ;-) moze co do jedzenia to umowimy sie dzien wczesniej bo jescze kilka osob dojdzie/odpadnie... Odpowiedz Link
beesok Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 27.06.06, 14:46 podciagam watek bo zaraz zniknie :) mam nadzieje, ze pogoda dopisze i ze zbierze sie wesola gromadka ;) Odpowiedz Link
effata Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 25.06.06, 14:40 Ja nie mogę, bo już mam zajętą i sobotę i niedzielę. Ale, jeśli mogę zasugerować fajne miejsce na piknik, to ... w Kensington Gardens. Kawałek za Hyde Parkiem. Zaraz przy wyjściu ze stacji Lancaster Gate. Miejsce jest o tyle dobre, że łatwo trafić. Zaraz za bramą jest wielka fontanna, a kawałek dalej, po prawej stronie można sobie zrobić na piknik. I za fontanną jest ... plac zabaw dla dzieci, co mogłoby być pewnym ułatwieniem dla mam z szybko nudzącą się młodzieżą. Ja tam już 2 razy byłam na pikniku. A poza tym z tamtąd b. niedaleko do łodzi pirackiej i placu zabaw Piotrusia Pana - można wysłać mężów z dziećmi i ... rozkoszować piknikiem w pełni :) -- Don't guess. Odpowiedz Link
effata stamtąd... 25.06.06, 18:56 ... miało być. Zawsze mnie śmieszy błąd 'z kąd' jesteś. Tak dziwacznie brzmi. A tu sama wyjechałam z 'z tamtąd' :) -- Don't guess. Odpowiedz Link