Dodaj do ulubionych

spotkanie czerwcowe w Londynie?

21.06.06, 19:03
witam wszystkie Panie,

czy jakies plany na spotkanie czerwcowe juz sa?
bo ja oczywiscie bylabym bardzo zainteresowana!
pozdr
Obserwuj wątek
    • vygotsky Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 20:29
      Ja tez, najlepiej na niedzielny piknik.. tak zeby ci co chca zabrali dodatki.
      Moze Hampstead Heath albo Regents Park albo Greenwich? Jak nie czerwcowy to
      lipcowy? Moze jakies inne propozycje?
      • edavenpo Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 20:53

Jestem zainteresowana, nawet bardzo ;-) Niestety przyszly tydzien odpada ;-(

Moze lipiec, pierwszy tydzien? Hyde lub Green Park? Kazdy przynosi cos do picia
        i jedzenia? ;-)
        • barbarakaroluk Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 21:04
          ja to wlasciwie nic nie wiem - pamietam tylko ze na ostatnim ( pierwszym)
          spotkaniu byla mowa o pikniku w ostatni czwartek czerwca - i tak tez sobie
          pomyslalam ze wywolam temat na forum.
          dla mnie moze byc czerwiec lub poczatek lipca w kazdym z parkow:)
          raczej niedzielne popoludnie jesli o mnie chodzi.
          pozdrawiam
          • beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 21:16
            Wlasnie myslalam o tym - jako, za na ostatnie nie trafilam niestety :) mam nadzieje ze tym razem bede
            miala okazje Was poznac.
            Dla mnie piknik jak najbardziej - tylko zeby pogoda dopisala, Regent's Park bylby super bo 30 sekund
            ode mnie :) ale hyde park tez moze byc.....
            co do daty w ten tydzien nie dam rady w nastepny OK, pierwszy tydzien lipca tez mi pasuje (urodziny
            mam w piatek 7go wiec moge torcik przyniesc :)
            • lillek Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 21.06.06, 22:29
              ja tez chetnie dolacze :) i moge upiec cos na piknik:)
              • eballieu Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 08:32
                Ja chetnie. I nawet cieszy mnie fakt, ze to niedziela:-)
                Ustalcie date, a ja sie dopasuje, jesli bede mogla.
                Nie chce sie zdradzac, ale u nas sie sezon turystyczny zaczal i znowu dom pelen
                gosci:-)
                Stad nie chce pisac, kiedy mi pasuje.
                Ale piknik w parku jak najbardziej!

• beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 21:55
                  no co dziewczyny, organizujemy ten piknik czy nie? :)
                  • vygotsky Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 22:02
                    To moze 2 albo 9 lipca i tak bedziemy podciagac watek jesli sam sie nie
                    podciaga..
                    • edavenpo Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 22:10

Niedziela 9 mi pasuje ;)
                      • barbarakaroluk Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 22:51
                        super - 9 lipca tro swietna data. teraz czas na miejsce - Hyde park bylby
                        swietny, moze tak o 3 pm czy za wczesnie?
                        • beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 22.06.06, 23:36
                          dla mnie 9ty tez OK - moze byc Hyde Park dla mnie 3pm pasuje jak najbardziej :)
                          dobra teraz robimy liste :) niech sie chetne wpisuja :)
                          • lillek Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 09:12
                            dla mnie data i pora tez jak najberzdiej odpowiednia :)
                            • asica74 Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 09:31
                              dla mnie tez w sumie dobra data :) ale przyjde z walizka, a w niej bede miala
                              trupa, dobrze?
                              • netimka Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 10:03
                                asica74 napisała:

> dla mnie tez w sumie dobra data :) ale przyjde z walizka, a w niej bede miala
                                > trupa, dobrze?

???? no ,ze ja mam tak daleko do londynu... ten trup brzmi tak zachecajaco;-)
                                • eballieu Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 10:25
                                  Bawcie sie dobrze dziewczyny. Milego piknikowania Wam zycze.
                                  Bede nawet 9 w Londynie, z wycieczka;-). Mamy wtedy gosci i wybieramy sie na
                                  caly dzien do Londynu. Nie dam rady zachaczyc o spotkanie.
                                  Oby tym razem juz nikt sie nie zgubil. Bo park duzy;-)
                                  • beesok Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 23.06.06, 13:21
                                    he he no taaak - prosze wybierzmy jakis assembly point nie do przegapienia :)
                                    toz mysla o tych z glowami w chmurach :)
    • barbarakaroluk 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 11:16
      a wiec mamy juz date- 9 lipca, Niedziela, 3pm, Hyde Park i bedziemy piknikowac
      jak pogoda dopisze oczywiscie. A jak nie, to musimy miec jakis alternatywny
      pomysl.....
      ktos jeszcze chetny?
      • kast Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 15:53
        ja ja :)
      • u25 Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 18:37
        mnie wprwadzie malo ostatnio na forach i na "Polki w Anglii" za duzo sie nie
        naprodukowalam, ale piknik brzmi swietenie i tez chetnie dolacze :-)
      • beesok Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 20:56
        ja sie tez w takim razie "dla porzadku" wpisze

a co z ewt. jedzeniem? umawiamy sie co kto przynosi? :) Ja "biore" deser!:)
        • edavenpo Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 23.06.06, 21:18
          to ja tez dla porzadku potwierdze ;-)

moze co do jedzenia to umowimy sie dzien wczesniej bo jescze kilka osob
          dojdzie/odpadnie...
          • beesok Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 27.06.06, 14:46
            podciagam watek bo zaraz zniknie :)
            mam nadzieje, ze pogoda dopisze i ze zbierze sie wesola gromadka ;)
      • lee.loo Re: 9 lipca, 3pm, Hyde Park 27.06.06, 19:24
        a wyrobimy się do 8p.m. ;-) ?
    • barbarakaroluk Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 25.06.06, 14:14
      kto jeszcze?:)
      • effata Re: spotkanie czerwcowe w Londynie? 25.06.06, 14:40
        Ja nie mogę, bo już mam zajętą i sobotę i niedzielę.
        Ale, jeśli mogę zasugerować fajne miejsce na piknik, to ... w Kensington
        Gardens. Kawałek za Hyde Parkiem. Zaraz przy wyjściu ze stacji Lancaster Gate.
        Miejsce jest o tyle dobre, że łatwo trafić. Zaraz za bramą jest wielka
        fontanna, a kawałek dalej, po prawej stronie można sobie zrobić na piknik. I za
        fontanną jest ... plac zabaw dla dzieci, co mogłoby być pewnym ułatwieniem dla
        mam z szybko nudzącą się młodzieżą. Ja tam już 2 razy byłam na pikniku. A poza
        tym z tamtąd b. niedaleko do łodzi pirackiej i placu zabaw Piotrusia Pana -
        można wysłać mężów z dziećmi i ... rozkoszować piknikiem w pełni :)
        --
        Don't guess.
        • effata stamtąd... 25.06.06, 18:56
          ... miało być. Zawsze mnie śmieszy błąd 'z kąd' jesteś. Tak dziwacznie brzmi. A
          tu sama wyjechałam z 'z tamtąd' :)
          --
          Don't guess.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka