Dodaj do ulubionych

z Toddington do Luton?

08.08.06, 16:21
autokar zostawia ludzi przy M1 w Toddington. Jak stamtąd najlepiej dojechać do
Luton? W dodatku to będzie sobota. Czy jest gdzieś w pobliżu dworzec
autobusowy, czy może trzeba jechać taxówką?
Obserwuj wątek
    • duende1 Re: z Toddington do Luton? 08.08.06, 17:12
      sluchaj, autokary czasem zatrzymuja sie w Toddington ale jada dalej do Luton
      centrum. jesli nie, to nie mam pojecia jak sie dostac do miasta, nie sadze zeby
      byly jakies autobusy. mozna wziasc taksowke z toddington do harlington - na
      stacje a stamtad do luton. taksowka do harlington moze kosztowac ze 4 funty, a
      do luton ze 20 pewnie. kiedy tam bedziesz?
      • agahad Re: z Toddington do Luton? 08.08.06, 19:53
        wyjeżdżam z PL w piatek, więc w Toddington będę w sobotę po południu.
        • mak4701 Re: z Toddington do Luton? 08.08.06, 21:42
          Aga spytaj w autokarze kierowcy bo czesto autokar zatrzymuje sie w Luton przy
          PC Word - przy rondzie (obok sklepu z komputerami). Czyli od ciebie od domu w
          sumie niedaleko. Jesli chodzi o Toddington to ne zatrzymuja sie na stacji paliw
          i niestety albo ktos ze znajomych bedzie uprzejmy i cie odbierze albo taxi.
          Gdybym była - chetnie bym cie odebrala:)))) Pozdrawiam was Kasia
          • agahad Re: z Toddington do Luton? 08.08.06, 21:50
            Dzięki Kasiu!
            Ja pisałam w imieniu mojego Damiana, zawsze jeździł do Londynu a teraz kupił
            bilet do Luton i chyba źle zrobił! Ja niestety nie mogę jeszcze z nim jechać,
            polecę za jakiś miesiąc dopiero.
            • mak4701 Re: z Toddington do Luton? 08.08.06, 22:44
              Wiec tak jak mowie niech spyta kierowce - bo wiem ze jada przez Luton i
              przytrzymuja sie na przystanku autobusowym przed rondem od strony szpitala przy
              PC Wordzie - a dalej za rondem prosto z tego co sie orientuje to mieszkasz
              chyba ty?:) Wiec bardzo niedaleko. Ja wracam 24 sierpnia, a ty masz juz
              powrotny bilet?
              • duende1 Re: z Toddington do Luton? 09.08.06, 09:48
                aga, jak nie wymyslicie nic innego, to ja moge pojechac do toddington. koncze
                prace w sobote o 15tej. gdzie potem trzeba twojego lubego zawiezc? ja mieszkam
                w luton.
                • agahad do duende1 09.08.06, 11:16
                  Serdeczne dzięki za chęć pomocy! Wiesz co, jeżeli rzeczywiście autokar
                  zatrzymywałby się przy PC Word, to do domku mój luby miałby całkiem blisko,
                  mieszkamy w Luton na Dunstable Rd. Natomiast gdyby wyrzucono go na jakiejs
                  stacji paliw w Toddington, to byłby juz mały problem. Jeśli możesz to podaj mi
                  na adres aahs@interia.pl swój nr. telefonu, to w razie potrzeby Damian
                  zadzwoniłby do Ciebie.
                  Pozdrawiam
                  Aga
                  • duende1 Re: do duende1 09.08.06, 11:28
                    wyslalam ci mejla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka