gibisia 07.09.06, 08:28 Czy istnieja w Londnie sklepy z uzywanymi atykulami dla dzieci, przede wszystkim chodzi mi o wozki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: uzywane rzeczy dla dzieci 08.09.06, 00:45 nie slyszalam o takowym,ale czasami mozna w charity shopie cos wypatrzec,poza tym moze na ebayu Odpowiedz Link
witch.abroad Re: uzywane rzeczy dla dzieci 11.09.06, 12:17 sprobuj poszukac na car boot sale, nie wiem jak w Londynie i okolicach, ale u mnie (Somerset) w kazdy weekend jest ich kilka i mozna kupic doslownie wszystko... Za wozkami sie juz nie rozgladam, bo moja cora juz duza, ale np kupilismy jej rowerek za jakies smieszne pieniadze (pewnie 10% ceny sklepowej...), zawsze jest mnostwo ciuszkow, zwlaszca dla mniejszych dzieci, zabawek etc, wiec wozki pewnie tez bywaja. Powodzenia :) Odpowiedz Link
athandavan NCT 11.09.06, 16:10 National Childbirth Trust (taka charity dla rodzin oczekujacych dziecka, lub juz takowe majacych) organizuje wyprzedaze na terenie calej wielkiej brytanii. Kliknij w linka i wpisz swoj postcode, moze bedzie jakas wyprzedaz w twojej okolicy. Moja znajoma kupila wozek dla dziecka za 15 funtow. To sa wyprzedaze second hand, organizowane przez rodzicow dla rodzicow. www.nctpregnancyandbabycare.com/local/events Odpowiedz Link
bobby5 Re: NCT 11.09.06, 18:01 ja mam wozek do sprzedania, m&p pliko pramette P3, uzywany tylko 4 miesiace, jest jak nowy, jestem z Londynu, mam tez sporo innych rzeczy dla dzieci, jezeli jestes zainteresowana moge przeslac zdjecia i dokladny opis, cena do uzgodnienia pozdrawiam Odpowiedz Link
basiak6 Re: NCT 11.09.06, 20:55 Tez polecam NCT Nearly New Sale, trzeba poszukac u siebie lokalnie, mozna niedrogo kupic rozne rzeczy dla dzieci. Zwykle sa dwa razy w roku Odpowiedz Link
aniaheasley Re: uzywane rzeczy dla dzieci 12.09.06, 08:39 Mam do oddania zupelnie za darmo wielki trzykolowy wozek graco terenowy, od urodzenia, model z 2002 roku, troche zakurzony, ale jak zupelnie nie masz nic to moze? Do odbioru SW16 plus prawie nieuzywane nosidelko dla bardzo malego maluszka. A co do pytania - wozki trafiaja sie w charity shops, ale nie zeby jakis duzy wybor byl. Odpowiedz Link