deadeasy 04.12.06, 22:55 No wiec przytrafilo mi sie dzisiaj (!). Wyplacili mi *dzisiaj* w biurze sobotnia "bonus ball". Cale £93! Ladny prezent... :o) Ma ktos do przytoczenia, jakies szczeliwe przypadki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphos Re: slepej kurze ziarno 05.12.06, 00:30 Zacząłem pracę w nowej firmie, nie dostałem jeszcze P45 z poprzedniej firmy, więc nie wiedzieli jaki tax code zastosować i w rezultacie dostałem wypłatę za listopad o 350 funtów większą niż powinienem. Wiem, że później będzie to skorygowane, ale nawet nie wiecie jak tych pieniędzy akurat teraz potrzebowałem... Odpowiedz Link
celine26 Re: slepej kurze ziarno 05.12.06, 13:04 Mi też się trafiło... Pracuje na cały etat ale dodatkowo pracuję dla nursing agency.Zaczęłam niedawno,zaledwie kilka mies.temu.Tydzień temu wraz z przelewem za jedną ze zmian,którą zrobiłam dostalam kasę za.....zaległy holiday!!!Śmieszne,wogóle nie wiedziałam że z agencji można miec zwrot za wakacje(tym bardziej,że pracuje dla nich różnie czasem jedną zmiane w tygodniu czasem dwie czasem żadnej)Dostałam prawie 100Ł których sie nawet nie spodziewałam.Kupiłam sobie za to monitorek LCD do mojego peceta :-) Odpowiedz Link
evian5 Re: slepej kurze ziarno 05.12.06, 15:25 ja kiedys dostalam bonus w wys. ok 900L, to bylo pare miesiecy po przyjezdzie do UK, spodziewalam sie, ze bedzie trzy razy mniej. kupilam sobie wymarzonego laptopa ;-))) Odpowiedz Link