moniq7 17.09.07, 11:03 jak ma byc taka paczka opakowana/zapakowana? moze byc karton kolorowy? czy jak w polsce czysty? czy paczka musi byc zawinieta w folie? dzieki za odp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zania_uk Re: wysylanie paczki 17.09.07, 12:01 mozesz kupic na poczcie gotowe kartony w roznych rozmiarach, one maja juz miejsce na adres nadawcy i odbiorcy. nie wiem jak to wyglada z wlasnymi paczkami, ale np z amazonu przysylaja w szarym kartonie z napisami amazon z boku (a dokladnie to ich adresem www). wiec chyba lepiej cos nie pstrokatego. ale zawsze mozesz sie zapytac na poczcie, albo do nich zadzwonic lub poszukac na stronce. Odpowiedz Link
hanula Re: wysylanie paczki 17.09.07, 12:19 Ja pakuję w to, co mam akurat pod ręką, zdarzyło mi się już pakować w bardzo pstrokaty papier do prezentów, a ostatnio w resztki tapety (dobry, wytrzymały materiał, tylko taśma klejąca nie chciała się przykleić) - jeszcze nigdy nie miałam żadnych problemów. Odpowiedz Link
spacecoyote Re: wysylanie paczki 17.09.07, 14:04 Moze byc w cokolwiek. Ostatnio kupilam cos na Amazon Marketplace i przyszlo opakowane w papier z rozerwanej papierowej torby z Monsoon, takiej czerwonej w kwiatki. Odpowiedz Link
e-vil Re: wysylanie paczki 21.09.07, 12:49 Ja zapakowałam w małe pudełko - żywcem wzięte z supermarketu. W miejscu nazwy produktu nakleiłam adres odbiorcy i obowiązkowo adres zwrotny. Odpowiedz Link