rozyczko 02.12.07, 20:44 Szukam dla meza na gwiazdke tego "cudu" z nad Wisly :) Pomozecie mi go znalezc w Anglii? Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-vil Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 04:03 Czy chodzi o Wiedźmin - gra wyobraźni? Jeśli tak - poniżej linki ksiazka.co.uk/index.php?s=karta&id=9788387968991 ksiazka.co.uk/index.php?s=karta&id=9788389004239 Odpowiedz Link
yadrall Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 10:30 Niestety to nie to... To sa wyjasnienia do gry... Autorce najpewniej chodzilo o pelna gre "Wiedzmin" na komputer (PC) i pewnie najlepiej po Polsku,co? Ja tez tego szukam dla mojego slubnego na gwiazdke. Wprawdzie mozna to kupic w kazdym wiekszym sklepie z grami,ale po pierwsze kosztuje 35F,a po drugie wersja pierwotna jest po Polsku (to polska gra) i ponoc w wersji orginalnej tkwi fenomen tej gry. Ja sie na tym kompletnie nie znam,ale moj slubny i owszem. WIem,ze mozna to kupic to w sklepie interntowym www.merlin.pl,ale trzeba miec karte Visa,a ja takowej nie mam... Moze ktos wie gdzie jeszcze mozna nabyc? Odpowiedz Link
rozyczko Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 17:01 Czy wiesz na czym polega przewaga polskiej wersji? Odpowiedz Link
puziaczek Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 04.12.07, 15:02 Wedlug mojego brata wersja amerykanska ma ocenzurowane elementy erotycze a angielska przemoc. Polska wersja powinna byc zatem brutalniejsza i ociekajaca sexem. Jeszcze nie sprawdzilam osobiscie. Pewnie malzonkowi zakupie angielskojezyczna, a polska przetestuje jesli uda mi sie dotrzec na swieta do Polski. Odpowiedz Link
elioli Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 11:34 Jedna rada zanim zdecydujecie sie kupic ta gre: sprawdzcie czy bedzie chodzic na Waszych kompach. Ma ona bardzo wysokie wymagania komputerowe. Mam ta gre i... stoi na polce bo mam za slaby komputer... :((( buu... Ps. Mam ja z Pl. Odpowiedz Link
rozyczko Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 16:54 elioli napisała: > Jedna rada zanim zdecydujecie sie kupic ta gre: sprawdzcie czy > bedzie chodzic na Waszych kompach. Ma ona bardzo wysokie wymagania > komputerowe. Mam ta gre i... stoi na polce bo mam za slaby > komputer... :((( buu... > CHetnie odkupie :) Odpowiedz Link
elioli Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 20:52 Nie sprzedam! Rozpoczelam starania nad zdobyciem lepszego kompa ;) Odpowiedz Link
joaska321 Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 03.12.07, 17:48 Widzialam w tesco "The Witcher", cena okolo 28 funtow. Polska wersja tansza, mozna zamowic, przez merlin.pl niestety na moim komuterze nie pojdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
witch.abroad Re: "Wiedźmin" w Anglii -gra 06.12.07, 20:51 Mozna kupic na Amazonie - ale nie jestem pewna, czy polska wersje jezykowa. Podejrzewam, ze niestety tylko po angielsku... Odpowiedz Link