robak.rawback 15.03.09, 01:34 czy ktos wie gdzie szukac jakis dobrych prywatnych nauczycieli spiewu w londynie? chodzi mi o wspolczesna muzyke. albo moze ktos juz spiewa w jakims chorku etc i sie moze podzielic doswiadczeniem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-123 Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 15.03.09, 19:34 Londyn jest duzy. MOze podaj blizej miejce, chociazby N S W E. Odpowiedz Link
izabelski Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 15.03.09, 20:26 polecalabym musical theatre teachers - czyli takich, ktorzy ucza repertuaru musiaclaowego z elementami gry aktorskeij poczytaj na temat musical theatre kazdy nauczyciel zgodzi sie na kilka lekcji probnych (oczywiscie nei za darmo, u nas ceny sa £13/30 min) Odpowiedz Link
steph13 Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 15.03.09, 21:48 Jesli chcesz sobie pospiewac i po-aktorzyc w ramach hobby to polecam lokalne Operatic Societies; wbrew nazwie, nie spiewaja naogol oper lecz wystawiaja musicals, czesto pod fachowym kierownctwem, czasami z udzialem profesjonalnych aktorow, muzykow czy choreografow. Fajna zabawa, dobre towarzystwo ludzi o podobnych zamilowaniach. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 17.03.09, 01:40 jest mi obojetne w ktorej dzielnicy jesli nauczyciel jest dobry. dojezdzac moge tam gdzie metro dojezdza. Odpowiedz Link
lucasa do Steph13 17.03.09, 11:04 dzieki za Twoje "Operatic Societies". wrzucilam w google i okazalo sie, ze moim miescie (malym) sa conajmniej 4 amatorskie teatry, wszystkie bardzo aktywne. wlasnie idziemy w tym tyg na przestawienie aby zobaczyc jaki jest poziom. A Odpowiedz Link
jaleo Re: do Steph13 17.03.09, 11:37 Oprocz Operatic Societies sa tez Amateur Dramatics Societies, ktore wystawiaja sztuki (to dla tych niekoniecznie spiewajacych :-) W wyszukiwarke trzeba wrzucic Amateur Dramatics + nazwe hrabstwa/rejonu. Odpowiedz Link
agarem nauka spiewu 17.03.09, 21:16 najlepiej dostac sie do choru i tam jak jest dobry dyrygent to nauczy cie podstaw emisji glosu. W Londynie sa setki chorow, do niektorych trzeba miec audtion niektore chory nie maja przesluchania. Po jakims czasie mozna pomyslec o jakis lekcjac spiewu czemu nie, mozesz isc do Royal Academy od Music albo Guildhall i zobaczyc ogloszenia albo znalezc kogos z polecenia (lekcje spiewu sa najdrozsze ze wszystkich "instrumentow". Sa tez kursy letnie dla spiewakow albo cos co ostatnio odkrylam www.singliveuk.com Odpowiedz Link
anjer Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 12.04.09, 02:02 Witam, jestem profesjonalna nauczycielka spiewu. Absolwentka akademii muzycznej i kursu pedagogicznego. Ucze i mieszkam w Londynie ponad dwa lata. Jesli wciaz poszukujesz - zadzwon 078 54 57 53 65. Na pewno moge doradzic w kwestiach muzycznych. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link
7aleksandras Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 01.09.14, 12:32 Hej zapraszam wszystkich chetnych na lekcje spiewu w Londynie! Witam serdecznie. Jestem wokalistka z Krakowa. Oferuje lekcje spiewu w jezyku polskim i angielskim. Studiowalam w Krakowskiej Szkole Jazzu I Muzyki Rozrywkowej , posiadam rowniez kwalifikacje z London College Of Music ( Grade 8 - Popular Music Vocals & Theory of Music). Od wielu lat spiewam profesjonalnie w zespolach i chorach. Ucze w swoim studio Battersea, 1 przystanek od Victorii lub 2 przystanki od Waterloo. Ucze muzyki rozrywkowej: glownie pop / rock/ jazz / soul. Moje zajecia dopasowuje do indywidualnych potrzeb uczniow. Poczatkujacy mile widziani :) Przykladowe lekcje obejmuja: poszerzenie skali, i wzmocnienie glosu, zwiekszenie kontroli nad glosem, praca nad tecchnika, dobór repertuaru, podstawy gry na pianinie, spiewanie drugim glosem, improwizacja, praca nad oddechem, i wiele innych. Serdecznie zapraszam! Moj tel: 078 94 013891 Cena ?20 - 45 min ?25 - 1 h Ola Odpowiedz Link
ola.igboaka Re: ---- lekcje spiewu/ spiewanie w chorze 14.06.19, 10:24 Zapraszam na indywidualne lekcje śpiewu i teorii muzyki w Londynie. Pop / rock/ soul / jazz / musical / muzyka klasyczna / hip-hop / autorska. Uczę techniki śpiewu i interpretacji, mam 5 lat doświadczenia w uczeniu i wiele lat doświadczeń muzycznych. Jestem otwarta na indywidualne potrzeby uczniów, zawsze staram się wspierać na ich własnej ścieżce rozwoju! Zarówno początkujący jak i zaawansowani. Prowadzę zajęcia w przyjaznej atmosferze, w północnym Londynie, N8 Crouch End. Tu link do mojej płyty wydanej w 2016 roku www.youtube.com/watch?v=oLAH3xwtVnc&t=206s Ola Igboaka 07894013891 £35/h Instructor I - Institute of Vocal Advancement, Masters of vocals The Institute of Contemporary Music Performance Odpowiedz Link