annika13 31.08.09, 11:07 www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1210129/One-killers-immigrant.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiash Re: wiadomosci...!!! 31.08.09, 23:42 NIe bede sie wypowiadac w sprawie artykulu, bo nie przeczytalam. Ale podpis pod zdjeciem to mnie powalil: "...illegal killing...". Ciekawa jestem jaka jest definicja legalnego a jaka definicja nielegalnego zabijania wg. Daily Mail ;)))) Odpowiedz Link
e-vil Re: wiadomosci...!!! 01.09.09, 06:20 hehehe.. a tego nie zauważyłam nielegalnie zabiją imigranci ;) legalnie brytyjczycy :D Odpowiedz Link
jaleo Re: wiadomosci...!!! 07.09.09, 12:26 gosiash napisała: > NIe bede sie wypowiadac w sprawie artykulu, bo nie przeczytalam. Ale > podpis pod zdjeciem to mnie powalil: "...illegal killing...". Ciekawa > jestem jaka jest definicja legalnego a jaka definicja nielegalnego > zabijania wg. Daily Mail ;)))) Tez artykulu nie przeczytalam, bo z zasady nie czytam Daily Mail, ale chcialam tylko sie wtracic w kwestii formalnej. "Illegal killing" jest jak najbardziej poprawnym pojeciem, jest to pojecie zbiorcze obejmujace "murder" i "manslaughter" oraz szkockie "culpable homicide". Odpowiedz Link