tomkkrak123 19.04.12, 11:41 Proszę o informację na temat tego biura podróży z Poznania - chciałabym z nimi wyjechać we wakację ale jaki standard hoteli, jakie jest wyżywienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janko1970 Re: MEDITERRANEUM 26.04.12, 22:42 Nieduże biuro, także mamy z nimi całkiem dobry kontakt. Rezerwujemy ich imprezy przez system rezerwacyjny n-sykon Odpowiedz Link
vade-r75 Re: MEDITERRANEUM 16.10.13, 00:03 Witam. Czy ktoś był na objazdówce po Włoszech z biurem Pielgrzymek.pl>Oaza Travel>Mediterraneum? Chciałbym zrobić prezent rodzicom ale po przejrzeniu forum mam mieszane uczucia. Proszę o pomoc użytkowników forum. Odpowiedz Link
7wojtulek Re: MEDITERRANEUM 22.10.13, 08:56 Witam, ja mogę Tobie polecić Mediterraneum. Przeczytałem sporo opinii na ich temat, ale zauważyłem, podczas wyjazdu że większość z nich wogóle nie ma pokrycia w rzeczywistości. Ja również kupiłem wycieczkę w Oaza Travel (Donatello od 10.08 - Włochy), wyjazd był bardzo udany, spełnił moje oczekiwania. Na naszej wycieczce również była osoba (ze USA), która za polskie pieniądze oczekiwała chyba standardu amerykańskiego i cały czas narzekała... Zawsze warto spojrzeć na inne aspekty - chociażby ile są na rynku - bo na logikę, biuro które byłoby słabe nie utrzyma się 22 lata a do najtańszych nie należy. pozdrawiam przewodniczkę naszej wycieczki - p. Anię i p. Joannę z biura Oaza. Odpowiedz Link
olunia123.pl Re: MEDITERRANEUM 26.05.15, 12:15 Byłam z tym biurem w teraz w maju 2015. świetna organizacja, świetne oprowadzanie, standard hoteli bardzo dobry - jeden był nawet 4 *. Program Donatello świetnie zaplanowany w ciągu 9 dni zwiedziliśmy bardzo wiele miejsc, przewodniczki po Rzymie, Florencji, Wenecji i Pompejach były bardzo miłe posiadały ogromną wiedze na temat danych miast. Polecam rónież pilota wycieczki był nim Pan Józef Bem - uściski i gratulacje dla pana Józefa za wspaniałą wycieczkę - świetna organizacja i ogromna wiedza. Uznanie równiez dla kierowców za punktualność, bezpieczną jazdę oraz miłe towarzystwo. Bardzo dużo podróżuję i pierwszy raz spotkałam się z imprezą tak dobrze zorganizowaną. Polecam:) Odpowiedz Link