24.05.05, 10:21
Domy i mieszkania wakacyjne w Europie i na Florydzie.
Bardzo ciekawa oferta na wyjazdy wakacyjne jak i na wypady weekendowe -
oferta omawiana raczej "pocztą pantoflową", słyszałam pozytywne opinie, ale
pisanych nie widać raczej. Chętnie dowiemy sie jak to faktycznie jest -
prosimy o wpisy tych którzy skorzystali!
Obserwuj wątek
    • swiatka79 Re: INTERHOME 01.06.05, 10:36
      Ja korzystalam dwa razy, oba wyjzady do Wloch - raz Liguria (Imperia) i raz
      okolice Rimini. Polecam gorąco, obsługa OK, mieszkanka identyczne jak w
      folderach, no i jest się niezależnym !!!!
    • fodrossi Re: INTERHOME 09.08.05, 22:00
      W zeszłym roku skorzystaliśmy z ich oferty.Wszystko zgodnie z opisem.Polecam.
    • sknadajmi Re: INTERHOME 11.08.05, 00:33
      Dotychczas korzystałem 3 krotnie z biura:
      - pierwszy raz w Polsce w Szczyrku w trakcie tygodniowego pobytu połączonego z
      Sylwestrem (bodajże 2001r). Było Super - i lokal i impreza.:-))
      - dwukrotnie w Austrii 2004 oraz 2005 (za kazdym razem w marcu - rejon Karyntii
      - Hermagor). Uwazam ze przywoite warunki mieszkaniowe za przyzwoite pieniadze.
      Podejrzewam ze w Polsce ceny za ten sam standard (w hotelach to musialby byc
      apartament ze wzgledu na wielkosc a i tak by jeszcze mu brakowalo) moglyby byc
      znacznie wyzsze (porownuje do Szczyrku z 2001 gdzie placilismy wiecej za jednak
      skromniejsze warunki mieszkaniowe). Między innymi dlatego ze wiedzileismy czego
      oczekiwac wyjechalismy w to samo miejsce drugi raz w 2005r.
      - w roku 2006 w zimie planujemy z zoną wyjazd ponowny do Austrii ale tym razem
      do Tyrolu w okolice Ischgl - oczywiscie ponownie wyjazd narciarski.

Podsumowując: gorąco polecam szczegolnie grupom 4-6 osobowym. Koszt znakomicie
      sie rozklada a warunki mieszakniowe są zdecydowanie lepsze niż w hotelu - ja
      osobiscie preferuje przestrzen mieszkania a nie pokoj hotelowy. A Interhome to
      jest w stanie zagwarantowac.

Mieszkania ktore wynajmowalismy zawsze byly zgodne z oferta katalogową.
      Interhome daje rowniez mapki doajzdowe do kwatery a takze kontakt bezposredni do
      'rezydenta' od ktorego odbieracie klucze do mieszkania. Znajomosc jezykow nie
      jest konieczna - jezyk migowy jest wystarczajacy. Ja znam angielski ale austriak
      od ktorego odbieralismy klucze mimo ze sredniej generacji wiekowej nie byl w
      stanie wydukac ani slowa a i tak swietnie dalismy sobie rade :-))

szczerze polecam jako znakomitą alternatywe dla drogich hoteli czy pensjonatow.
      Jedyny minus ktory moze byc problemem w porownaniu do hoteli to posilki. Ale
      gotowanie w grupie tez ma swoj urok - zwlaszcza po piwie lub winie grzanym po
      calodzienncyh szusach na nartach.

gdyby jeszcze interhome potrafił zalatwic czarterowe loty to wtedy rowniez
      wakacje letnie spedzalbym z nimi. a tak niestety albo stety transport jest na
      wlasną rękę.

pozdrawiam
      ms.
      • molo000 Re: INTERHOME 11.08.05, 09:44
        ja też korzystalam w tym roku byłam w Austrii - wszystko dobrze, sprawnie
        zorganizowane, zgodne z opisem w katalogu. Apartament z bardzo dobrym
        wyposażeniem, ładny, w świetnym miejscu (miał w interhome 4*).
        pzdr.
        molo
    • sija26 Re: INTERHOME 07.09.05, 11:19
      Witam
      To najlepsze biuro poróży, które dotychczas miałam okazję poznać i skorzystać z
      ich usług.Warunki super i ta niezależność.Gorąco polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka