mk0615 15.03.08, 18:02 Otrzymuję w każdy poniedziałek maila od Klubu Wakacje.pl z ofertami Last Minute - niezykle kuszącymi. Czy ktoś korzystał i może polecić? Bo ceny są ta atrakcyjne, że aż budzą podejrzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasha_m Re: www.Wakacje.pl 31.03.08, 20:51 To nie są ich oferty, tylko różnych biur podróży, oni tylko pośredniczą w sprzedaży. Umowę zwiera się już z konkretnym biurem, poprzez agenta wakacje.pl. Rezerwowałam wyjazdy z tego portalu, mogę polecić - obsługa profesjonalna i szybka. Wszystko bezproblemowo. Odpowiedz Link
mandalezja Re: www.Wakacje.pl 07.01.09, 14:22 Dokładnie. Wakacje.pl to pośrednik turystyczny i oferuje takie same ceny, jak inne serwisy. Ważne jest jakoś obsługi, bo od niej zależy czy szybko i bez problemów zarezerwujesz wycieczkę i czy dobiorą ci ją zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Ja polecam również obsługę innego pośrednika www.Odpoczne.pl. Dziewczyny mają doświadczenie i bardzo im zależy na każdym kliencie, więc się po prostu bardzo starają. Odpowiedz Link