Gość: Ina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:52 wczoraj mignal mi wpis polecajacy dobrego masazyste/masazystke ktos ma namiar? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: MASAZ chory kregoslup help 16.10.09, 21:15 Ja gorąco polecam panią Alicję i studio Evenness na Literackiej. Ja uwielbiam tam chodzić na masaże i inne zabiegi, zaraziłam tym męża, szwagierkę i koleżankę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: MASAZ chory kregoslup help IP: *.szeryf.waw.pl 16.10.09, 22:26 Ja polecam pana Stanisława z gabinetu na Pabla Nerudy(w pawilonie na piętrze) z Chomiczówki.Trzy razy stawiał mnie na nogi,złote ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwi.erka Re: MASAZ chory kregoslup help 19.10.09, 14:29 w zależności jak chory? jeżeli potrzebujesz naprawdę masażu, nie dla przyjemności, to nie ma lepszego masazysty jak niewidomy Pan przyjmujący na Pradze. Jest niestety daleko a masaż to bol i często siniaki. Rozpozna każdą przypadłość i naprawdę stawia na nogi. Chodziłam do różnych, bardziej przyjemnych, relaksujących i pytanie o jaki masaż Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nuda.a Re: MASAZ chory kregoslup help 19.10.09, 18:29 przeczytalam twoja wypowiedz i zaciekawila mnie okropnie, mozesz dac jakis namiar na tego Pana z pragi?, bardzo prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masazysta Re: MASAZ chory kregoslup help IP: 77.255.246.* 19.10.09, 21:13 jak ma sie problemy z kregoslupem (symptomy bole itd) to masaz duzo nie pomoze (bedzie przyjemny i tyle) zamiast masazysty lepiej poszukac dobrego fizjoterapety. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwi.erka Re: MASAZ chory kregoslup help 19.10.09, 21:31 Przyjmuje przy Fundacji na Niekłanskiej. Nazywa się Andrzej Kluszczynski. Mam komorkę ale nie wiem czy mogę podać. Dlatego zapytaj w fundacji. Tel 22/6727839 lub 6727139. Masaż leczniczy i sportowy, zadne kizia mizia. Odpowiedz Link Zgłoś
witold1988 Re: MASAZ chory kregoslup help 19.10.09, 23:18 Polecam gabinet na bielanch www.awi-med.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da house Re: MASAZ chory kregoslup help IP: *.rev.snt.net.pl 21.10.09, 13:24 Pan Marek z Pragi przyjmuje teraz na Bródnie: www.terapia-kregoslupa.waw.pl/nefryt-chinski POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś