Dodaj do ulubionych

myjnie samochodowe

IP: 193.30.160.* 08.03.10, 11:08
Proszę o info które myjnie są warte uwagi, a które omijać szerokim łukiem.
Obserwuj wątek
    • krzad Re: myjnie samochodowe 10.03.10, 15:40
      Czasami korzystam na Powązkowskiej przy stacji benzynowej. Jest Ok.
      • Gość: marcelin Re: myjnie samochodowe IP: 85.222.87.* 10.03.10, 19:06
        Ja od dawna korzystam z myjni ręcznej przy Powązkowskiej, ale nie na
        samej stacji Orlen, tylko tej obok ( połączonej z wymianą opon ). I
        przez długi czas bylem zadowolony ale ostatnie 2 razy to była
        totalna porażka. Nie dość, że bardzo długo to trwało ( samo mycie z
        zewnątrz ponad 30 min ), to na dodatek niedomyte lusterka boczne (
        rozmazane ! ) i całkowice nieruszone progi. Dam im szansę po raz
        ostatni za parę dni ale już się rozglądam za czymś innym bo widzę u
        nich totalną olewkę klienta. Dodam, że korzystam wyłącznie z myjni
        ręcznych.
        • Gość: vinc Re: myjnie samochodowe IP: *.emrsn.co.uk 12.03.10, 10:06
          Na Rudnickiego, obok Opla. Nie korzystałem z ręcznej, ale na automatycznej
          najpierw spłukują i "namydlaja" a dopiero później jedzie się na szczotki. Po
          umyciu i automatycznym suszeniu dodatkowo wycierają ściereczką. Jak na
          automatyczną jest ok.
          • Gość: zadowolony klient Re: myjnie samochodowe IP: *.home.aster.pl 13.03.10, 22:16
            Moim zdaniem jedną z najlepszych mayjni w Wawie jest myjnia
            Sokratesa przy stacji (chyba lukoil ale nie jestem pewien, róg
            Kasprowicza). Korzystam z ich usług od ok 10 lat. Polecam,
            szczególnie jak na recepcji jest właściciel Pan Sylwek. Spoko Gość
            można z nim świetnie pogadać, a duet na 2 stanowsku to klasa sama w
            sobie. Polecam i pozdrawiam
            • Gość: Basia Re: Podajcie ceny IP: *.acn.waw.pl 14.03.10, 05:45
              Dobrze by było żebyście podawali cenę za mycie .
            • Gość: zenek Re: myjnie samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:26
              Jesli to jest (chyba) najlepsza myjnia w Wawie, to juz stracilem nadzieje, ze
              gdzies porzadnie umyje samochod. W zeszlym roku oddalem biale auto do mycia po
              zimie. Fakt - samochod myje dwa razy do roku i moze wymagam zbyt wiele.
              Niestety, auto musialem pozniej recznie pucowac. Na pocieszenie dodam, ze jescze
              zadna myjnia nie domyla go tak, abym byl zadowolony. Wszystkie myjnie zgodnie
              twierdza, ze jesli cos nie schodzi po uzyciu standardowych srodkow czyszczacych,
              to oni juz na to nic nie poradza. Pozostaje mi kupno kilku piw i wpraszanie sie
              do szwagra na prywatna posesje, aby samodzielnie umyc auto.
              • pin-up.girl Re: myjnie samochodowe 23.03.10, 20:38
                Polecam anabele koło arkadii
                • Gość: zenek Re: myjnie samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:57
                  Reczna czy automatyczna? Gdzie to dokładnie jest? Jaka cena za umycie kombi?
                  • Gość: Basia Cennik na Rudnickiego 3 IP: *.acn.waw.pl 24.03.10, 10:05
                    Cennik na Rudnickiego 3 przy oplu .Tekst linka
                    • Gość: zenek Re: Cennik na Rudnickiego 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 11:01
                      A jak z jakoscia mycia? Przykladaja sie czy tak jak wszedzie - nie wnikaja w
                      szczegoly i jesli po umyciu nadal sa brudne zacieki to z usmiechem na ustach
                      odpowiadaja, ze ich srodki czyszczace sobie z tym nie radza?
    • Gość: ajavar Re: myjnie samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.10, 09:19
      Ja jezdze na Rudnickiego przy Oplu. Kiedys mieszkalismy blisko, ale po
      przeprowadzce tez tam jezdze (juz kilkanascie lat :) ) Najczesciej korzystam z
      automatycznej, bo jesli nie ma kolejki jest stosunkowo szybko, przed wjazdem pod
      myjki czyszcza dodatkowo i po wyjezdzie jeszcze przecieraja szyby. Z woskiem
      kosztuje zdaje sie 20 zl do tego daje 2 zl chlopakowi, ktory na koniec czysci
      szyby. Czasem odkurzam tez w srodku i to kosztuje roznie w zaleznosci od opcji,
      ja wybieram taka za ok. 20 i jest ok.
      • Gość: gość Re: myjnie samochodowe IP: *.centertel.pl 11.10.13, 11:39
        Ja mogę polecić myjnię pod Simply na broniewskiego, co do cen to za golfa kombi płacę niecałe 20zł, mycie ręczne z zewnątrz.
    • pokrywynajazdowe Re: myjnie samochodowe 11.11.21, 15:41
      Jakby ktoś planował otworzyć myjnie, to polecam współpracę z Corrimex Tekst linku
      • pokrywynajazdowe Re: myjnie samochodowe 11.11.21, 15:41
        pokrywynajazdowe napisał:

> Jakby ktoś planował otworzyć myjnie, to polecam współpracę z Corrimex Tekst linku
        chodzi o www.corrimex.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka