Gość: Rybka IP: *.acn.waw.pl 24.02.02, 13:53 Dziekuje,dziekuje i jeszcze raz dziekuje wszystkim tym ktorzy przyczynili sie do uratowania naszego liceum!!!Buziaczki dla wszystkich uczniow,nauczycieli i pozostalych pracownikow szkoly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garma Re: LX LO uratowane!!!!! 09.03.02, 08:08 Ze strony Górskiego (lxlo.w.interia.pl) : 12 marca 2002 r. o godzinie 17:00 odbędzie się dzień otwarty w budynku LX LO przy ul. Nocznickiego 7. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy. 14, 15 i 16 marca 2002r. w centrum wystawienniczym przy ulicy Prądzyńskiego 12/14 odbędzie się prezentacja szkół. Naszej szkoły oczywiście tam nie zabraknie. Zapraszamy. 9 kwietnia 2002r. o godzinie 17:00 odbędzie się kolejny dzień otwarty. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: LX LO uratowane!!!!! 20.03.02, 08:24 Ponoć jednak nie jest tak różowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: LX LO uratowane!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.04.02, 10:51 sloggi napisał(a): > Ponoć jednak nie jest tak różowo ? Nic w tym dziwnego. Dyrektor szkoly to nalogowy alkocholik. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: LX LO uratowane!!!!! 30.04.02, 19:18 Gość portalu: Kris napisał(a): "Nic w tym dziwnego. Dyrektor szkoly to nalogowy alkocholik." Co za bzdury wypisujesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anx Re: LX LO uratowane!!!!! IP: 195.94.206.* 06.05.02, 11:21 A co nie wiedzieliście o tym? Ja skończyłam tą szkołę parę lat temu i jak usłyszałam, ze mają ją zlikwidować to cieszyłam się jak dziecko! Nigdzie i nigdy nie doznałam takich poniżeń jak tam. A dyrektor to nałogowy alkoholik z bypassami i kochanką byłą modelką - obleśną. Szkoda, że jednak ocalała, jakby założyli tam szalet miejski byłoby więcej pożytku Odpowiedz Link Zgłoś