Gość: misia19 IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.13, 15:26 Czy ktoś wie gdzie zostały przeniesione budki z jedzeniem, które były na dawnym pks marymont (stacja metra słodowiec) ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Batman Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 20:48 Hami przenieśli na Kasprowicza. Kebabochinczyk ten co był obok kwiaciarni to chyba Smocza za rondem Radosława. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: kebab z pks marymont (słodowiec) 01.12.13, 21:51 Czy ktoś zna dokładny adres, gdzie szukać "kebabochińczyka" ? Talerz kebab od nich, jest jedyny w swoim rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.play-internet.pl 18.11.15, 15:50 Reymonta 7 nazywa się la hanoi prowadzi go ten sam azjata co na PKS kebab pycha porcja mega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.play-internet.pl 19.11.15, 13:37 Viet bistro jest teraz na Reymonta 7 bielany nazywa się Long hai prowadzi go kucharz co był na PKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK222 Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.13, 17:47 a czy wicie gdzie się podział bar: VIET BISTRO?? BO TEN NA SMOCZEJ TO NIE TEN :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONYKS Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:20 Jak byłem tam tuż przed zamknięciem to mówił Azjata, że gdzieś przy metro Młociny będzie ale nie mam pojęcia gdzie. Jak ktoś znajdzie to proszę o info, bo takiego kebaba na talerzu nie ma nigdzie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 27.03.15, 12:46 Otwieraja lokal przy metro mlociny przy ul kasprowicza 119 obok lider kebaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 27.03.15, 14:33 @kamil - kto otwiera lokal na Młocinach - kebab u Sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 27.03.15, 17:21 Kebabochinczyk viet bistro ten co byl obok kwiaciarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 29.03.15, 16:28 A wiesz może, gdzie się podział Kebab u Sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 29.03.15, 19:02 Niestety nigdzie sie nie przeniesli lokal zakonczyl dzialasnosc a szkoda nieli najlepsze zapiekanki w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 30.03.15, 15:12 Nie do końca tak jest. Jak zamykali lokal w listopadzie 2013, to wziąłem ulotkę z menu, na której był numer telefonu. Zadzwoniłem po paru miesiącach i okazało się, że otworzyli mały lokal na Bemowie przy ul. Wrocławskiej. Niestety bez kebaba, ponieważ jeden już był w pobliżu. Serwowali tylko dania obiadowe. Dowiedziałem się, że mają w planach poszukiwanie jakiejś lepszej miejscówki, bo w obecnej interes się średnio kręcił. Niestety ulotka z ich numerem gdzieś mi przepadła i kontakt się urwał. Jeżeli ktoś ma wieści na temat tego, gdzie się aktualnie mieszczą (nie chce mi się wierzyć, żeby zakończyli działalność), to dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: kebab z pks marymont (słodowiec) 08.04.15, 22:07 I jak z tym Viet Bistro, działają już? To na pewno ten sam lokal? Można już jechać na talerz kebab z frytkami????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.free.aero2.net.pl 09.04.15, 09:13 Codziennie tam przechodzę ale jeszcze tam remontują, pewnie do maja się wyrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: kebab z pks marymont (słodowiec) 06.05.15, 17:50 Można prosić o aktualizację stanu prac? :) Skończyli już remont, czy jeszcze nie otworzyli? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 06.05.15, 19:23 Ponawiam pytanie - wie ktoś, czy kebab u Sąsiada wznowił działalność, a jeżeli tak to gdzie się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.15, 23:30 Niewiem ale wiem ze dobra bude z zapiekankami otworzyli przy zeromskiego obok ratusza zapiekanki u pandy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 06.05.15, 23:34 Ja się pytałem o kebaba, a nie zapiekanki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bit Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.15, 23:33 Co z barem al karama otworza go wkoncu bo zjadlym pysznego kebsa z ziemniaczkami z kurczaczka i sosem lagodnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.15, 23:25 Tak otwarte ale naprawde kebab jest h...owy nie warto go jesc mieso spalone zimne i z gara w porownaniu z tym co bylo na pks to spadl na psy dlugo nie pociagna nq dodatek obok jest lider kebab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 06.05.15, 23:29 A w którym miejscu się TERAZ znajduje? Ps. Masz na myśli dawny kebab u Sąsiada, czy jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.15, 23:39 Nie pisalem o chinolu kebabie viet bistro ten co byl obok kwiaciarni a o sasiedzie nic nie wiem ale chyba nigdzie sie nie otworzyli Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: kebab z pks marymont (słodowiec) 07.05.15, 08:49 O rany... a taką miałem nadzieję, że będzie po staremu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345678 Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 17:19 ten kebabochinczyk to wiem że drugi lokal mają na marywilskiej 44 w centrum handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: kebab z pks marymont (słodowiec) 13.05.15, 22:24 A trzeci lokal faktycznie jest na Smoczej. Wczoraj byłem tam zupełnie przypadkiem i okazało się, że Viet Bistro na Smoczej to jest to! Menu takie samo, nawet za ladą (chyba) ta sama pani. Brakowało tylko Azjaty (tzn. był, ale inny :) ). A teraz to co najważniejsze- talerz kebab z frytkami jest prawie taki sam! Po prawie dwóch latach zjadłem to czego szukałem :) Może porcja jest odrobinę mniejsza (chociaż pewności nie mam, za to jest promocja i talerz kosztuje tylko 13pln), może mięso jest odrobinę bardziej przesuszone (byłem wieczorem, ruch prawie zerowy i to może być przyczyna- na Marymoncie na pewno mieli więcej klientów wieczorami), ale smak jest ten sam, sposób podania i te same sosy- BAJKA!!! Lokal znajduje się niedaleko stacji benzynowej, w pawilonie obok spożywczaka i cukierni. Jest tam jeszcze jakiś salon gier, czy coś w tym stylu. Łatwo znaleźć, bo szyld jest identyczny jak na Marymoncie. Nie sprawdzałem nowego lokalu na Kasprowicza, ale ten na Smoczej zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.play-internet.pl 18.11.15, 15:54 Reymonta 7 to jest ten identyczny co był na PKS otworzył go ten azjata co był kucharzem la hanoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barm Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.play-internet.pl 18.11.15, 15:52 Reymonta 7 la hanoi teraz się nazywa prowadzi go ten sam azjata co na PKS był kucharzem otworzył własnego kebab pycha porcja mega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia19 Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.13, 10:44 wielkie dzięki za adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fmp2 Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 22:15 Sąsiad? zapiekanki w barze u Sąsiada...... ciekawe czy gdzieś się przeniósł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.13, 21:53 tam się przeniósł Hami a nie Viet bistro. wiem bo dziś tam byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil77777 kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.13, 13:53 a wiecie gdzie sie podział kebab od turka ten co był przy nocnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebabowy z cebulą Re: kebab turek IP: *.cdma.centertel.pl 15.12.13, 22:44 też chętnie bym się dowiedział gdzie podział się ten kebab od turka co był obok nocnego naprzeciwko wiaty przystankowej. Najlepszy z cebulą na grubym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewę Re: kebab turek IP: *.centertel.pl 18.12.13, 19:33 a gdzie znajduje się ta ulica kasprowicza 16 dokładne? Nie jestem z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Re: kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.13, 21:05 jak jest drugie wejscie do metra slodowiec to jeszcze prosto ze 100 metrów i jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anas Re: kebab turek IP: *.fltpolska.pl 18.11.15, 14:22 Drugi bar mieli na Smoczej - Dom Rzemiosła wjazd od Stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil77777 kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.13, 20:02 czy naprawde nikt nie wie gdzie sie przeniosl ten kebab od turka przy sklepie nocnym ten kebab był pyszny i teraz nie ma gdzie chodzi na kebab bo gdzie nie pojde to porcje takie jak kot napłakał pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: kebab turek 21.12.13, 22:27 @kamilwielesiódemek łączymy się bólu. Jak napiszesz po polsku o co ci chodzi spróbujemy się ustosunkować. "pozdro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielańczyk Re: kebab turek IP: *.chomiczowka.waw.pl 23.12.13, 21:20 Jeden kebab jest na Marywilskiej 44 a drugiego ma na Smoczej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biealany Re: kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 17:22 a gdzie przeniósł się ten kebab od turka co był obok nocnego wie może ktoś dzięki i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 19:08 gdzie przeniósł się ten kebab od turka Bar Kebab Al-Karama był obok nocnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 19:09 www.google.pl/maps/preview/uv?hl=pl&pb=!1s0x471ecbc42522763b:0x6ef03a170c9039c7!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttps://plus.google.com/118031743848045703281/photo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: kebab turek IP: 213.25.206.* 28.01.14, 16:33 Czy ktoś namierzył tego kebaba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: kebab turek IP: 213.25.206.* 28.01.14, 16:34 www.google.pl/maps/preview/uv?hl=pl&pb=!1s0x471ecbc42522763b:0x6ef03a170c9039c7!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4splus.google.com/118031743848045703281/photo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Al-Karama Re: kebab turek IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.14, 18:32 Szanowni Państwo, Bar Al-Karama by Bachar Nasta uruchomi w najbliższym czasie lokal przy ulicy Marymonckiej. W chwili obecnej prowadzone są negocjacje odnośnie lokalu. Póki co, zapraszamy do polubienia poniższej strony, na której będziemy na bieżąco Państwa informować: www.facebook.com/pages/Bar-Kebab-Al-Karama/276137375788091 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: kebab turek IP: 213.25.206.* 20.03.14, 12:14 Czekamy na otwarcie Czekamy i nic się dzieje. Kiedy można spodziewać się ponownego otwarcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: kebab turek IP: *.play-internet.pl 01.02.14, 13:20 no właśnie... szukamy, szukamy, i nic;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Viet Bistro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 12:25 Czy ktoś sprawdzał czy ten "kebabochińczyk" na Marywilskiej to ten sam który był na Żeromskiego ? (podawali ogromna porcję kebaba z frytkami i surówka na talerzu) Odpowiedz Link Zgłoś
p.marcin Re: Viet Bistro 26.11.14, 14:46 Zgadza się, nie było lepszego kebaba w Warszawie niż ten na ul.Żeromskiego VIET BISTRO. Jeździłem specjalnie na niego z Kabat. Jak ktoś wie gdzie się przeniósł to proszę o dokładny adres. Ach ten kebab na talerzu.... mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilkonopka Re: Viet Bistro 26.01.15, 13:48 tak, to ten sam. Mają lokal na marywilskiej w pasażu z jedzeniem na samym rogu i blisko arkadii na ul. Smoczej idąc od stacji paliw shell będzie to po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Viet Bistro IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.03.15, 08:52 Otwieraja lokal przy metrze młociny, obok rossmana.juz wisi szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Viet Bistro IP: *.centertel.pl 12.08.15, 01:36 Nowy lokal na Kasprowicza nie dorównuje temu na marymoncie i smoczej, kucharza to chyba wzięli z ulicy, dwa razy jadłem i dwa razy się zawiodłem, tylko panie z obsługi miłe jak dawniej i kebab z frytkami tak samo najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Viet Bistro IP: *.play-internet.pl 18.11.15, 15:43 Reymonta 7 warszawa Bielany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Zapiekanki u sasiada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.15, 23:01 Ktos wie gdzie zostal przeniesiony "bar u sasiada'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Kebab u Sąsiada IP: *.sm-gorczewska.com.pl 23.03.15, 20:01 Wie ktoś, gdzie został przeniesiony Bar u Sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariooo Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 18.11.15, 21:34 KEBAB U SĄSIADA - wie ktoś, gdzie jest przeniesiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretom Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.146.81.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.16, 16:16 Dzisiaj bylem w kebabochinczyku na REYMONTA 7 i musze potwierdzic ze sie nic nie zmienil!!! To jest ten sam kucharz z pks marymont obok kwiaciarni. Juz wyjasniam... on prowadzil na pks marymont ten lokal z.siostra ale zalozyl oddzielny swoj bo on chcial wiecej lokali w warszawie otworzyc a siostra tylko te co ma teraz czyli VIET BISTRO ma na Smoczej, Kasprowicza (metro mlociny) i na CH marywilska. Powiedzial ze jedzenie jest takie samo i wszystkie pod szyldem Viet Bistro. U niego sprawdzilem i jest super tak jak bylo, w innych lokalach (jego siostry) jest podobno tak samo ale dopoki nie sprawdze to niewypowiem sie. Na Reymonta jest on.sam i kebab z frytkami jest wypas!! Za 13 zl mega. Polecam. Zrobilem nawet fotke ale niema tu jak wkleic. Aha..i ten jego lokal nazywa sie Long Hai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kebab z pks marymont (słodowiec) IP: *.sm-gorczewska.com.pl 05.04.17, 16:40 Czy wie ktoś, gdzie został przeniesiony dawny kebab u Sąsiada??? Odpowiedz Link Zgłoś