Dodaj do ulubionych

Poduszka z dziurką

IP: 85.222.61.* 02.09.14, 21:00
Poratujcie, proszę, informacją, gdzie na Żoliborzu i w bliższej lub dalszej okolicy można kupić poduszkę z dziurą – taką pod pupę dla karmiącej matki (nie rogalik czy inną podkładkę pod dziecko). Zależy mi bardzo na w miarę pewnym miejscu, bo muszę pójść, kupić i wyjść, nie mogę czekać na dostawę ze sklepu internetowego.

Aha, za odsyłanie mnie do Google serdecznie dziękuję, z nieaktualizowanych od lat informacji pisanych pod wyszukiwarkę pożytek jest jak z dziury, ale w moście.
Obserwuj wątek
    • Gość: luka Re: Poduszka z dziurką IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.14, 09:01
      hej, znalazłam:
      -na olx do odbioru koło Arkadii - wpisz "poduszka poporodowa" i zaznacz Warszawę.
      - na Allegro do odbioru koło Przasnyskiej (użytkownik gryczanematerace) - trzebaby się dowiedzieć czy mają od ręki, ale wysyłają w ciągu 3 dni, więc myślę, że tak
      - ewentualnie Arkadia mothercare (możesz wcześniej zadzwonić),
      - koło ratunkowe dla dzieci słabo napompowane. powinno być w superkarkecie a w razie co mam w domu i mogę sprawdzić czy się nie rozszczelniło - pomysł przetestowany przez różne mamy :)

pozdrawiam!
      • kasiek-kd Re: Poduszka z dziurką 03.09.14, 22:26
        mam nieużywaną w szafie
        mogę odstąpić - os. Potok
        • Gość: down in hole Re: Poduszka z dziurką IP: 85.222.61.* 03.09.14, 23:05
          Dziękuję pięknie za odpowiedzi! W Mothercare nie było, ale powiedzieli nam o specjalistycznym sklepie na Marii Kazimiery – dostaliśmy od ręki. Sytuacja była awaryjna, to i trzeba było działać w trybie awaryjnym…

Ukłony za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka