Dodaj do ulubionych

Znaleziono klucze

IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.16, 14:12
W sobotę, 3/09, w Parku Żeromskiego, z charakterystycznym breloczkiem. Właściciela proszę o kontakt pod tym postem.
Obserwuj wątek
    • Gość: zoliborzanin Re: Znaleziono klucze IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.16, 20:34
      Widziałem dziś ogłoszenia, że z jakąś kolorową przywieszką i kształtem dość charakterystycznym he he to może to samo.
      • Gość: wój Re: Znaleziono klucze IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.16, 20:58
        Jesteś, jak zwykle, przydatny jak biegunka i zabawny jak dom dziecka.
        • Gość: zoliborzanin Re: Znaleziono klucze IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.16, 22:50
          Czep się..... Po prostu jadąc rowerem widziałem ogłoszenie, że ktoś zgubił klucze (ze szczegółami wyglądu) chyba przy Pl. Grunwaldzkim, jutro spojrzę i podam na forum numer z ogłoszenia oraz treść to może akurat uda się komuś je odzyskać (jak będą się zgadzać szczegóły itd.).
          • Gość: zoliborzanin Re: Znaleziono klucze IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.16, 17:07
            Znalazłem to ogłoszenie, było przyczepione przy ZOZie na Szajnochy inne miejsce lokalizacji ale może - Klucze w niebieskim Etui, breloczek z japońską laleczką : Paweł 600 971 283.
            Jak to takie to ok jak nie to trudno ;)
        • Gość: Qwerty Re: Znaleziono klucze IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.16, 06:59
          wój - błysnąłeś jak domestos w kiblu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka