Dodaj do ulubionych

zdecydowanie ODRADZAM

IP: *.chello.pl 16.07.05, 16:16
jak w temacie "salon piękności" na Literackiej. Zniechęciłam się do:
fryzjerki (przestałam chodzić) do kosmetyczki (j.w.). Ale dałam "im" jeszcze
jedną szansę: kupiłam karnet na solarium. I co? No właśnie i było nieczynne
przez 10 dni. Czy macie też takie doznania? Czy to tylko mnie się przytrafia??
Obserwuj wątek
    • Gość: Robertus Re: zdecydowanie ODRADZAM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.07.05, 16:43
      no to miałaś pecha. Wyrazy szczerego współczucia.

Ale co do pytania: nie, nie tylko Tobie się to przytrafia. Zazwyczaj jest tak,
      że jak jedno źle robią, to i całość taka sama. Chociaż są wyjątki. I każdemu
      może się zdarzyć zły dzień - więc zawsze jedną szansę jeszcze można dać - ale
      tylko jedną :)
    • Gość: tygrys Re: zdecydowanie ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:37
      Piękności nie rób-albo sie ma albo nie....
    • Gość: Izunia Re: zdecydowanie ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:04
      Mam taką zasadę ,wydajac spore pieniądze w "salonach kosmetycznych "wcześniej
      sprawdzam ich renomę ,dlatego z zasady nie chodzę do nowootwartych ,które kusza
      promocjami itd .Mimo ,że mieszkam na Bielanach do kosmetyczki jeżdżę na Mokotów
      bo jest profesjonalistka a nie babą od henny,czy depilacji.Tego tez życzę
      wszystkim bywalczyniom "zakładów piękności"
      • Gość: ilo2 Re: zdecydowanie ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:50
        A ja byłam, ścinał i czesał mnie młody chłopak i jestem zadowolona.
    • ewa.ros POLECAM!!! 24.08.05, 20:47
      Witam! niestety trudno jest odbudować dobrą renomę, jednak teraz jestem
      przekonana,że salon jest na dobrej drodze. Wcześniej chodziłam do Pani Izy i
      byłam zadowolona ... teraz jednak pojawił się super fryzjer i super fachowiec -
      do tego zawsze miły i uprzejmy - tak więc nie narażam się na np zły
      comiesięczny nastrój. Doradził i zmienił moją fryzurkę i teraz czuję się
      rewelacyjnie.
      Jeśli zaś chodzi o kosmetyczki - pod tym względem nie mam absolutnie nic do
      zarzucenia- profesjonalna obsługa - zarówno u jednej jak i u drugiej.
      A jeśli chodzi o zamknięcie salonu!?
      Również natknęłam się na tą sytuację - ale to na pewno było niezależne od
      personelu.
      Pozdrawiam
      • Gość: uwzetka Re: POLECAM!!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 21:20
        tak, co do p. Kamili - bez najmiejszych uwag, p. Izie po jakimś czasie się już
        chyba nie chciało tam pracować; potem jakaś dziwna historia, salon opanowany
        przez kolegów personelu. Wtedy przestałam tam chodzić. Cóż, czeszę się już
        zdecydowanie gdzie indziej. A młody człowiek płci męskiej bardzo przyjazny.
        Może renomę salonu zdoła się odbudować, czego szczerze życzę, bo pamiętam
        początki - super. Acha, solarim bardzo lubię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka