Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:06 Czy ktoś orientuje się jaki jest czas oczekiwania na ślub cywilny w USC Żoliborz - zależy mi na czasie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Ślub cywilny - Żoliborz 19.11.06, 18:34 Chyba juz nie ma USC na Żoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Ślub cywilny - Żoliborz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:56 a Bielany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Ślub cywilny - Żoliborz IP: *.chello.pl 20.11.06, 10:21 USC na Żoliborzu został niedawno ponownie uruchomiony, po dłuższej przerwie, ale na razie ślubów nie udziela. Trzeba się udać na Jezuicką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiL Re: Ślub cywilny - Żoliborz IP: *.aster.pl 22.11.06, 23:11 Podobno obecnie wszystko jest w remoncie i odsyłają na Pragę, Białołękę... Moja siostra w sobotę ślub brała :) Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Ślub cywilny - Żoliborz 25.11.06, 12:29 ustawowo trzeba czekac 30 dni chyba ze jest wazny powód ze prędzej. ale dłuzszych kolejek to chyba nie ma bo wiekszosc bierze kondordatowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Ślub cywilny - Żoliborz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:14 niestety są i to spore, na ten rok nie ma już miejsc, a w większosci usc nie ma i do polowy stycznia. swoja drogą ciekawe kiedy nam zrobią salę ślubów na żoliborzu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Ślub cywilny - Żoliborz 27.11.06, 09:16 o ciekawe, chyba społeczenstwo zeswiecczało od kiedy brałam slub 6 lat temu ;-) wtedy na Jezuickiej nie było problemu z terminem Odpowiedz Link Zgłoś