choclo 26.09.03, 15:39 gdzie na Żoliborzu są sklepy z żywnością bezglutenową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: pomożecie?... 26.09.03, 16:42 sprobuj w sklepach typu "zdrowa zywnosc"; np. "ziolko" al. zjednoczenia (obok apteki) Odpowiedz Link Zgłoś
choclo Re: pomożecie?... 26.09.03, 20:07 w takich sklepach jest mały wybór, a ja będę miała na głowie przez parę dni bezglutenowego małolata i nie chciałabym go karmić na zmianę kotletami sojowymi i sojowym gulaszem;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: pomożecie?... IP: *.chello.pl 26.09.03, 20:34 Spróbuj przy Hali Marymonckiej ( w jednym z pawilonów). Takie rzeczy są też przy Koszykowej, niedaleko Pl. Na Rozdrożu (sklep spożywczy). Odpowiedz Link Zgłoś
choclo Re: pomożecie?... 26.09.03, 20:47 stokrotne dzięki, spróbuję przy hali. swoją drogą ciekawe, gdzie w Wawie stołują się dietetowcy. pytałam np. o chleb kukurydziany - dwa razy w tygodniu przywożą na Słowackiego 4 bułki z Pruszkowa (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrys Re: pomożecie?... 28.09.03, 14:37 Co do pieczywa kukurydzianego, to niezłe bułeczki (kukurydziane rzecz jasna) są w piekarni Dragan, na Reymonta przy Fortowej (na przeciwko poczty). Generalnie mają tam dużo fajnego pieczywa (ja lubię chleb na liściu chrzanu) więc można się spytać czy coś jeszcze jest dla bezglutenowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: pomożecie?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 09:27 Była kiedyś budka z chlebem kukurydzianym itp. przy Globim (Klaudyny), ale dawno tam nie byłem, więc nie wiem, czy jeszcze tam egzystuje. Może potwierdzi lub zaprzeczy ktos miejscowy Odpowiedz Link Zgłoś