sasiad2005 12.06.07, 07:54 Gdzie można bez prowizji opłacać mieszkanie (poza internetem)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozennar Re: Prowizja 13.06.07, 20:57 W banku PKO BP XV oddział w Warszawie Al.Jerozolimskie róg Nowego Światu Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad2005 Re: Prowizja 11.07.07, 11:27 Sprawdziłem - zeszło mi ok 20min, na naszej poczcie czeka sie dłużej i jest prowizja (2,5zł) Odpowiedz Link Zgłoś
bozennar Re: Prowizja 02.08.07, 16:44 Ja również dziś sprawdziłam i kasjerka ( Bożena Rylska)zażądała 5 zł prowizji. Nie miała SM Osiedle Młodych w wykazie. Podobno jest to konto INTERNETOWE ( podane nam w książeczkach). Rozmawiałam na ten temat w Główną ksiegową spółdzielni. Ma wyjaśnić sprawę w poniedziałek z osobą opiekującą się spółdzielnią w PKO BP , ponieważ byłam jedyną osobą, która zgłosiła ten problem. Można wpłacać bez prowizji w banku WBK mającym siedzibę na ul. Grenadierów w budynku SM Osiedle Młodych. Sprawdziłam - bez kolejki. Podobno spółdzielnia za nas płaci prowizję. Czegoś tu nie rozumiem. Banki obracają naszymi pieniędzmi pobierając prowizję od WPLAT ? Może należałoby renegocjować umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad2005 Re: Prowizja 03.08.07, 07:38 Miesiąc temu płaciłem w PKO w Al. Jerozolimskich (15-oddział)kasjerka długo szukała na listach SM -Osiedla Młodych nie znalazła, na zapleczu ktoś jej podpowiedział że moja wpłata jest bez prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad2005 Re: Prowizja 09.10.07, 09:54 Czy w siedzibie SM-Osiedle Młodych w agęcji WBK płacimy bez prowizji i w jakie dni jest otwarte dłużej do 17.00? Odpowiedz Link Zgłoś