Gość: bartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:27 powstal nowy sklep z meska odzieza na ul. Radzyminskiej, bardzo fajny, duzy wybor i ceny bardzo, bardzo przystepne, poprawki na miejscu bez doplat, polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercmania Re: sklep z garniturami 30.09.09, 18:17 tak :) filia firmy ROLAND taka jak na modlińskiej. bardzo fajny sklep z fachową obsługą. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep z garniturami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 18:10 i ja się przyłączę. byłem ostatnio w tym sklepie i naprawdę można tam znaleźć fajne ubrania zupełnie niedrogo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: sklep z garniturami 30.10.09, 19:48 Jestem od lat ich klientem. Główna siedziba znajduje się przy Modlińskiej 387, czynne aż do 21-ej, wybór przeogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep z garniturami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 09:15 to jest radzymińska 208, taki duży budynek, ale z tego co się dowiedziałem to nie jest ta sama firma która ma sklep na modlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubrog2002 Re: sklep z garniturami 21.06.18, 22:43 Na Radzyminskiej nie jest filia salonu na Modlińskiej. Adresy dostępne na www.roland-moda.pl Odpowiedz Link Zgłoś