Gość: Jurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 00:49 Kochani, jestem smakoszem herbat a niedawno przeprowadzilem się do Marek/k. Wa-wy i poszukuje sprawdzonego sklepu z herbatami w okolicy. Ktoś wie? Ktoś kupował. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Gdzie po herbate? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 23:37 hello, nie tego się spodziewałem, czyżby nikt nie znał takiego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbaciarz Re: Gdzie po herbate? IP: *.chello.pl 11.04.10, 01:12 Trzeba było z miłości do herbaty inna dzielnicę wybrac. Zresztą czy herbata to bułka żeby ją kupowac za rogiem? Takiś smalosz herbaty jak ja znawca baletu. Spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gdzie po herbate? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 01:59 Dzięki, za słowo otuchy, widać, że inteligencją i mądrością nie grzeszysz... reszty oszczędze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanka A czy w M1 nie ma stoiska z herbatami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 19:43 Witaj! Dawno nie byłam w M1. Może tam jest stoisko z herbatami na wagę i filiżankami - na wzór tych w innych centrach handlowych. Rozejrzyj się, może takowe jest. Dobre herbaty? Najlepsze są dla mnie te w sklepach na wagę albo te w sklepach Piotr i Paweł. Ale co to znaczy dobre? Bo dla mnie dobra jest herbata życia Roiboss i ją mogę kupić w wielu sklepach, nawet w realu. Lubię też zieloną herbatę liściastą. A czarne? tylko na wagę. Polecam mały sklepik przy ul. Jana Pawła II - idąc od Al. Solidarności w kierunku Hali Mirowskiej po lewej stronie. To trochę daleko od Marek, ale dojedziesz autobusem 190 do kina Femina, a to jest bardzo blisko kina Femina. I kino zaliczysz, i herbatę kupisz :) I nie złość się na niektórych z forum, bo oni mają we krwi nieżyczliwość - w przeciwieństwie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: A czy w M1 nie ma stoiska z herbatami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 23:06 Dzieki za info. Chciałem się wybrać w weekend do M1, ale czas nie był najlepszy na zakupy. Pewnie wybiorę się w kolejny. Miłego Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: A czy w M1 nie ma stoiska z herbatami? 12.04.10, 00:03 W Warszawie jest sporo takich sklepów, polecam zapytaj na forum Marek, Ząbek i Bródna. Ja zakupy robię na pl. Hallera, na rogu z Szymanowskiego jest sklepik, herbaty dobre, nie perfumowane i nie pustoszą kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: A czy w M1 nie ma stoiska z herbatami? IP: *.chello.pl 12.04.10, 11:31 na kilometr widać że kombinuje z jakąś kryptoreklama sklepu.Przeprowadził się do Marek i koniecznie tam musi być ,,sprawdzony,, sklep z herbata. Niesprawdzony być nie może. Gdzie w Warszawie sprawdzony sklep z dobrą herbatą? Najbliższy w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
christine.p Re: Gdzie po herbate? 12.04.10, 13:38 Sklep "Czas na herbatę" Warszawa, Powsińska 31, Sadyba Best Mall Na Saskiej Kępie jest sklep, gdzie można najpierw napić się kawy lub herbaty i potem kupić na wagę wybrany gatunek - chyba na Francuskiej. Super klimat jest w tym sklepie :) - Ceny? - No, takie, jak za dobrą herbatę... ale wybór całkiem spory. Na zbliżające się letnie dni, polecam "Baciarnię" w podziemiach kościoła, przy ul. Nowolipki 18 / wej. od Dzielnej. W CH Marki jest chyba sklep, gdzie można kupić herbatę na wagę, ale czy jest dobra i świeża - nie wiem, nie kupowałam tam... Odpowiedz Link Zgłoś
olajosz Re: Gdzie po herbate? 13.04.10, 06:28 www.e-warszawa.com/sklep/20-Herbaty_%C5%9Awiata_Akso Odpowiedz Link Zgłoś
olajosz Re: Gdzie po herbate? 13.04.10, 06:44 www.e-warszawa.com/sklep/37-Herbaty_Swiata_Akso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gdzie po herbate? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 22:10 Dzięki olajosz, ale to chyba nieaktualne, bo w CH Targówek byłem gościnnie jakieś 3 tyg temu i nic nie było - szukałem, żadnej herbaty :-(, jeszcze sprawdze przy okazji M1, co do Wileńskiego tam jeszcze nie byłem nie wiem, ale mimo to jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie po herbate? IP: *.aster.pl 15.04.10, 08:25 CH Wileńska na parterze obok sklepu zoologicznego jest od lat sklepik z herbatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie po herbate? IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.10, 20:41 jest w M1 przy kantorze, byłem wczoraj i specjalnie zwróciłem uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie po herbate? IP: 217.116.110.* 28.04.10, 17:42 faktycznie jest herbata, ale chyba jakis nowy punkt wczesniej ich nie bylo, herbatka dobra nie omieszkalem sprobowac, ale obsluga... tez niczego sobie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka14 Re: Gdzie po herbate? IP: 212.160.172.* 12.05.10, 13:50 a panowie może też są? Jak będą to jadę, herbatki też się napije, ale chętnie z kimś... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Gdzie po herbate? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 00:00 ten sklep w M1 ma też stronę w necie, skromna ale dokładnie to co w sklepie... www.herbaty.otwarte24.pl milego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan25 herbata IP: *.wp.mil.pl 26.09.13, 16:12 Zosia jak masz wiecej niz 14 lat to ja moge sie z Toba napic ;) Odpowiedz Link Zgłoś