Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer/ka??

IP: *.chello.pl 16.10.10, 09:26
witam był moze ktos z was w tym nowym salonie Lejdis?? na Zamiejskiej 10?? macie jakies opnie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: dobry fryzjer/ka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 14:57
      Przychodzę do tego salonu od roku i jestem bardzo zadowolona. Miłe, młode dziewczyny znające się na rzeczy. mają fajne zabiegi na buzie, a fryzjerka pracuje na dobrych farbach
      • Gość: Seba Re: dobry fryzjer/ka?? IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 21:13
        ja też tam chodzę i polecam!!
    • Gość: gośćććć Re: dobry fryzjer/ka?? IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 00:26
      Witam nie do końca zgadzam się z moimi przedmówcami. Moje doświadczenia są takie kilka razy, kiedy dzwoniłam chcąc umówić się na wizytę zawsze byłam zniechęcana, bo a to Pani nie zna ceny zabiegu, a to koleżanki nie teraz nie ma albo po prostu nikt przez większość dnia nie odbiera telefonu a czasem nawet po odebraniu rozłącza się. Pyzatym kilka z moich koleżanek nie było zadowolonych z manicure. Panie robią na paznokciach to, co chcą albo to, co potrafią i wcale nie przejmują się życzeniami i prośbami klientek a na końcu pada stwierdzenie teraz tak jest modnie tak się teraz nosi. Chyba nie znają powiedzenia "Klient nasz Pan"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka